![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Świetne zdjęcia. Moje są tak raczej zdominowane przez zwierzęta... Lubię je, czy co?
![]() Kolejna seria, jak ja lubię wstawiać zdjęcia... Venkart, czy jak mu tam było zmienił imię na łatwiejsze do wymówienia, Mariusz... Od teraz jest Mariuszem Ćwirem ![]() ![]() Lassie za zasługi (nie wiem tylko jakie), została odznaczona obrożą. Nosi ją z dumą i zadziera nosa przed psami z sąsiedztwa, tudzież znajdami... ![]() Norma zapomniała jak się dosiada zebry... ![]() Ale pamięta, jak się galopuje... ![]() Oczywiście z powodu braków w grze, polegających na niemożności jazdy w zastępie, drogi Grzegorza i Normy się rozeszły. Tutaj Grzegorz jedzie przez centrum miasta i zastanawia się, gdzie wywiało wszystkich sąsiadów... ![]() Po drodze mijał stadko dzikich koni. Urodą, to one nie grzeszą, no nie wiem kto je stylizował! ![]() ![]() Nichole przeszła stylizację, zrzuciła parę kilo, zmieniła fryzurę i odzież. Teraz już dzieci w szkole się z niej nie śmieją. ![]() Stało się to jednak dosyć późno i Nichole tego samego dnia stała się nastolatką. ![]() ![]() Lassie uderzyła woda sodowa do głowy ( na pewno przez tą obrożę) i zaczęła sypiać na sofie, zamiast w budzie. Najgorsze jest to, że nie da się tego zganić... ![]() Nichole i Toto, miejscowy sprawca bólu paluszków ![]() ![]() Lassie miała mały wypadek z piłką, na szczęście nie złamała karku, co bardzo mnie dziwi ![]() ![]() Jedziemy do szkoły!!! Znowu.... ![]() ![]() ![]() Po szkole była studniówka Mariusza, niestety denerwujące jest to, że Nichole też miała na nią jechać, a dopiero dzień wcześniej stała się nastolatką. Jak miała zdobyć chłopaka w jeden dzień..? ![]() Tak długo się stroiła, że limuzyna na nią nie poczekała i musiała jechać autem, na szczęście jeden dzień, to wystarczająco dużo na prawo jazdy... ![]() ![]() Mariusz w limuzynie.... ![]() Nichole i tak przyjechała wcześniej od brata. ![]() ![]() Grzegorz i Norma też zapragnęli potańcówki! ![]() Znudziło im się czekanie na dzieciaki, poszli spać. ![]() Zdjęcia ze studniówki, gra poszukała Mariuszowi dziewczynę, nie pamiętam nawet jej imienia, ale to na pewno jakaś dalsza krewna. ![]() Chociaż późno i spać się chce, to lekcje odrobić trzeba... ![]() Szczurek.... ![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|