![]() |
#32 |
Reputacja: 10
|
![]()
eyvee - cieszę się niezmiernie z twojego powrotu
![]() ![]() anie_1981 - nieprawda,ty również robisz ładnych simów ![]() Kolejny ciąg dalszy mojej historii,niestety,z braku czasu <szkoła,zajęcia> będę dodawać w piątek. ![]() ~~~~~~~~~~~ Następnego dnia do nikogo się nie odzywałam,nawet do ukochanego. Zastanawiałam się,jak mu to powiedzieć. Miałam złe myśli na ten temat. Seba,zauważając mój humor postanowił mnie zabrać w moje ulubione miejsce - plaża. Poczułam się o wiele lepiej. Złapał mnie za ręce. - Julia,mam ci coś do powiedzenia. - Ja również. - nagle posmutniałam. Uśmiechnął się do mnie,nagle klęknął prze de mną. Wyjął z pudełka pierścionek. - Julio Lively,czy wyjdziesz za mnie ? - Żartujesz ?! - Ale oczywiście,że nie. To co ? - Oczywiście ! Spojrzałam na pierścionek. Był piękny. Byłam szczęśliwa,zaś Seba zapytał się mnie : - Ty również miałaś coś do powiedzenia,prawda ? - No tak.. więc ... jestem w ciąży. Nagle zdębiał. W jego oczach były łzy. Był szczęśliwy. - Będę ojcem ! Mój kochany malec w brzuszku. Pogłaskał mnie po brzuchu. To była piękna,ale i rodzinna chwila. Nie mogłam doczekać się ślubu. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Niestety,na plaży pojawiła się była Seby,Sam. Zazdrosna widokiem,zaczęła dla mojej złośliwości z nim flirtować. - Kotku,kiedy nasz ślub ? - Sam ?! Zapomnij,to przeszłość. - Nie powiedziałeś jej,że jesteśmy znowu razem ? - Co ty sobie za d***e bajki wymyślasz ?! - Sebuś,jesteśmy razem.. Byłam wściekła. A jednak potajemnie chodzi ze swoją byłą. "To drugi raz,nie pozwolę sobie na to" - pomyślałam. Seba zaczął coś mówić,ale mu przerwałam. - Robisz tak samo jak Ebenezer ?! Hę ?! - Kochanie,daj mi dojść do słowa. - Nie ! Wystawiłeś mnie i koniec,kropka ! Idź sobie do Sam.. - Julia,błagam,daj mi powiedzieć.. - Obiecałeś mi to ! Zrywam z tobą ! - zalana łzami jak najdalej pobiegłam od niego. Jak on mógł mi tak zrobić ? Czyżby chciał spróbować tak,jak Ebenezer ?! Niestety,w domu spotkała kolejna mnie niespodzianka. Ciocia powiedziała,że wyjeżdża do Riverwiew,jej rodzinnego miasta. - Masz kluczyki do nowego domu. Żegnaj Julia,i trzymaj się rybciu. - ciocia złapała najbliższe taxi i odjechała. Byłam zalana łzami. Pierw Seba mnie zdradza,a ciocia mnie zostawia samą ?! Aż mi się odechciewa żyć.. ![]() ![]() ![]() ![]() ~~~~~~~ Wybaczcie,że krótko. Spokojnie,Julii nie zabije. ![]() ![]()
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|