![]() |
#23 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Aż się dziwię, że tak dobrze mnie oceniliście w większości.
Ale co do dwóch głosów na "nie" to maci rację. Wypaliłem się i od dłuższego czasu próbuje pozbierać się. Będąc z Wami szczery to aktualnie nie robię niemal nic, i przebywam głównie w offtopic. Co do wulgaryzmów to tak używam, ale zawsze w formie z gwiazdkami, czyli z cenzurą, czyli zgodnie z regulaminem, przynajmniej tak wynika z jego treści. Oczywiście różnicą jest, gdy dane przekleństwo jest skierowane do któregoś z użytkowników, wtedy czy w formie zagwiazdkowanej czy innej traktuje to jako jawną obrazę, a co za tym idzie postępowanie karne... ![]() Poza tym offtopic to offtopic. Więc to, że mi zdarzyło się napisać dwa posty pod rząd to chyba tragedia nie jest? Sam regulamin w offtopic traktuje z lekkim dystansem i nie każe innych za jego lekko złamanie, ale tylko w granicach offtopu. Mimo wszystko dziękuje za dobre oceny i te złe, które miały jak najwięcej racji. Od jakiegoś czasu mam wakacje, ale sądzę, że mimo zbliżającej się pracy znów powrócę do normalnej pracy moderatorskiej na forum. ps. nawet simsy ostatnio zainstalowałem ;D edit. jak jakiegoś dnia będę miał zaniżoną samooceną to wpadnę tutaj poczytać jeszcze raz moje oceny ![]() ps2. no cóż ja słowa ciul nie traktuje jako przekleństwo, forum również go nie cenzuruje, więc w czym problem? A to, że ktoś innych dostał za to warna to już nie moja wina, nie ja to uczyniłem.
Rivacheg Village-juz jest. Park Plurgol (konkurs) ,Ardewick Castle, San Gesperito Baltemon Hill (konkurs) ,Posiadłosc Redos, Posiadłosc Alpine Ostatnio edytowane przez Wielebny : 07.06.2012 - 09:19 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|