![]() |
#11 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Ciekawy odcinek. Sporo się działo. Przecinki nadal hasają, gdzie chcą
![]() A co do fabuły... Wiedziałam, że nie gada się o ważnych sprawach pośrodku lasu, po którym aktualnie kręcą się wrogowie ![]() Podoba mi się relacja pomiędzy Jade i Ermac'iem. Właściwie jego zachowanie w początkowej scenie kogoś mi przypomina ![]() ![]() ![]() Szkoda, że Ermac nie zlikwidował od razu Hanzo. Byłby problem z głowy. Ale nie... Przecież jeszcze Sub musi z nim stoczyć pojedynek na śmierć i życie o Kitanę ![]() Sub to taki chłodny słodziak ![]() ![]() Swoją drogą niezła jatka... Niech tam wszystkich dokładnie zlikwidują, bo przecież chcemy, żeby E. sobie jeszcze spokojnie pożył w Edenii ![]() Dobrze, że Jade zauważyła w porę, co się dzieje... Ermac powinien być jej wdzięczny. Na pewno nie byłby zadowolony, gdyby wyssał z kogoś życie a jego sumienie to już na pewno. W każdym razie to tylko powinno zbliżyć tę dwójkę ![]() A co do zakończenia, to nie od dziś wiadomo, że nie znoszę takich. Ciekawe, czy Sub wpadnie w dobrym momencie... No i co zrobi Scorpion. Niby kochał Kitanę, tzn. miał z nią jakieś relacje, bo czy kochał naprawdę to nie wiadomo. Tak, czy siak teraz i tak to nie ma znaczenia, bo przecież oszalał, więc może zrobić wszystko. Ciekawa jestem reakcji Suba na Hanzo w komnacie księżniczki i na rewelacje o ich wspólnej przeszłości. Szczęśliwy to on raczej nie będzie. Zastanawia mnie, czy Kitana naprawdę coś czuje/poczuje do Suba, bo jak na razie jest opisywany głównie jako lekarstwo na ranę po Hanzo... Fajnie by było, gdyby to było jednak prawdziwe uczucie... ![]() Wracając do poprzedniego odcinka... Sub Zero stał się niewidzialny, czy zniknął? Jeśli to drugie, to gdzie się podział? Z jednej strony bardzo pożyteczna sztuczka, ale z drugiej przecież żadna z nas by nie chciała, żeby jej facet w jakiejś intymnej chwili... "Puf!" Wyparował... ![]() Jeszcze nie wiem, kogo wolę: Suba, czy Ermaca... To są te dwa różne typy, które mnie pociągają ![]() Tęskniłaś ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Libby : 01.03.2013 - 18:32 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|