|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wczoraj udało mi się nadrobić kilka odcinków i wreszcie jestem na bieżąco. Bardzo podoba mi się rozwój sytuacji, i powiem szczerze, że Sub Zero wygląda bosko
![]() ![]()
|
![]() |
#2 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Jak tak patrzę na relacje między Jade a Ermakiem to przypomina mi się fragment wiersza Mickiewicza "Czy o jest przyjaźń, czy to jest kochanie?"
![]() On chroni ją i ona na swój sposób chroni jego, ciekaważ jestem bardzo jak się te ich relacje dalej rozwiną ![]() Hanzo, Hanzo, Hanzo.. I co też ta biedna Kitana ma z tobą zrobić? I znowu zaczęłam się zastanawiać nad tym opętaniem.. Czy bezczelnie okłamał teraz księżniczkę mówiąc, że "nie był sobą", czy też rzeczywiście ktoś (lub coś) przejął pełną kontrolę nad nim, gdy atakował króla i Jade.. Cóż, jako że nie wierzę w to hanzowe "Tęskniłem za tobą", więc zastanawia mnie, jaki cel miało przybycie do komnaty Kitany.. Co dokładnie zamierzał zrobić, zabić ją? Ale to by mógł zrobić od razu na powitanie.. Jejku, ale on jest skomplikowany.. I oczywiście, że nie zabił tych niewinnych ludzi, no bo jak to tak? On taki biedny, zagubiony, bezbronny i miałby kogoś zabić? Hahhah ![]() ![]() I bardzo proszę mi tu nie oczerniać Sub Zera ![]() ![]() Ależ Sub Zero dostał powera jak usłyszał, że Kitana jest w niebezpieczeństwie, aż miło czytać ![]() ![]() Tylko teraz przez Kitanę zły koleś uciekł. Pan ciacho nie będzie zachwycony.. Ehh, i po co ta dziewczyna taka krzykliwa? Zresztą, może by go nie zabił.. Co najwyżej zamroził mu wnętrzności ![]() ![]() PS. Tak się zastanawiam, czy słowo "ninja" się odmienia.. Po jakoś tak to "ninji" dziwnie mi zabrzmiało.. ![]() czekam na więcej ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||||||||||||||
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() z tym wysysaniem dusz to nie jest taka prosta sprawa, da się to kontrolować, choć prościej byłoby gdyby ktoś taki jak Jade go w tym wspierała :3 Cytat:
może coś kiedyś z tego będzie :3 Cytat:
![]() Hanzo nie chce się dzielić, że się tak wyrażę... ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no porywać jej nie będzie, raczej zacznie robić coś bardziej w swoim stylu ![]() Cytat:
co do Suba i Kitany... zobaczycie w następnym odcinku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() EDIT: o matko, dopiero teraz zobaczyłam, że to setny komentarz! ![]() jak to szybko zleciało! ![]() dziękuję wam z całego serca za te komenty! :3
Ostatnio edytowane przez rudzielec : 03.03.2013 - 23:09 |
|||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 11
|
![]() Rudziku, nie mam weny do komentowania, siedzę nad tym otwartym tematem już kolejny dzień i cały czas pustka w głowie, ale chociaż dam znać, że jestem i czytam.
Odcinek standardowo bardzo mi się podobał, ale to chyba nie dziwne, bo wszystko, co wychodzi spod Twojego szyldu jest nie do pobicia i dobrze o tym wiesz. W końcu nie za darmo dostałaś rangę fotostorytellera :* Odcinek mnie nie zawiódł, do końca czytałam w napięciu, byłam ciekawa, czy Sub zdąży i co zrobi. Teraz znów się zastanawiać będę, co dalej? Co powie i zrobi Kitana? Jaka będzie reakcja Sub Zero? Zdjęcia jak zwykle mistrzowskie; to, na którym Ermac obejmuje Jade, dziwnie mnie wzrusza. Nawet mężuś mój się załapał, ach, te jego dymiące kudełki... Mam nadzieję, że chłopaki będą ostrożni, Hasashi jest nieobliczalny (nie od dziś wiadomo, że Scorp to krejzol jakich mało ![]() Wybacz, że taki lipny ten komentarz, ale naprawdę nie mam teraz głowy do niczego ![]() Buziole :* |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|