Cytat:
Napisał Flo
Córka Marii Magdaleny jest prześliczna, synek też jest fajny, ale Weronika miażdży system.
|
Dziękuję :>
Cytat:
W ogóle pewnie się to źle skończy i już mi się nie podoba ta historia, haha. xD
|
Oj tam, fajnie będzie
Cytat:
Hirek w końcu się doczekał swojego dzidziusia, pewnie jest dobrym ojcem.
|
Na razie dzidziuś jest w brzuszku pani Hirkowej
Cytat:
Podoba mi się to, że nie sparowałaś Hirka i Katii, niby mogłaby być to jakaś "epic love", ale teraz jest zdecydowanie fajniej.
|
Nawet nie miałam zamiaru robić z nich pary ; D Friendzone forever i kropka!
I fajną babcią :>
Cytat:
każdym razie gratuluje jeszcze raz, bo ogarniać tak rozbudowane miasteczko to niemały wyczyn.
|
Dziękuję
Cytat:
Napisał Anetti
Bywają takie nieprzewidywalne!
|
A mi się nieraz wszystkie wydają takie na "jedno kopyto" xD (który to już raz ciąża u nastolatki? muszę Wam - i samej sobie - dać od tego odpocząć xD)
Cytat:
Chociaż ja byłam pewna, że tym burmistrzem będzie Esi Domański, a nie jego brat, no ale co tam.
|
Esi nie jest burmistrzem, bo, powiedzmy, obecnie nie może nim być... Kiedyś Wam opowiem, co się stało!
Cytat:
Może znajdzie sobie kogoś, kto go zmieni...
|
Bazyli to takie zło wcielone :< Przeciwieństwo swojego brata.
Cytat:
A tak swoją drogą, masz fajnie urządzone mieszkania. Wyglądają tak normalnie i każde ma w sobie swój własny urok. To po prostu fascynujące.
|
Awww, dziękuję
Cytat:
Napisał Agor-ia
Już nie róbmy naszych simów takich "poprawnych politycznie"
|
Katii przeszedł już młodzieńczy bunt

No ale w sumie Hirek też jest już takim porządnym obywatelem, przykładnym mężem i póki co ojczymem

(nie pokazałam tego na zdjęciach, ale Hugo i Hirek bardzo się lubią)
Cytat:
Simowie, którzy mają zamiar się oświadczyć mają trochę przerażające miny
|
Ja je bardzo lubię xD
Cytat:
Szkoda mi Hirka, musiałaś go tak dręczyć?
|
Właśnie dlatego, że Hirek tyle przeszedł, należy się mu teraz szczęście

I jemu, i Marii Magdalenie
Cytat:
Napisał Skylinn
Piszesz w tak ciekawy sposób, że ilość tekstu mnie nie zraża
|
To dobrze, bo w ramach oszczędności będę się starała jak najczęściej łączyć odcinki. Aczkolwiek limit 110 zdjęć w poście JEST wyzwaniem. I tak, dzisiaj go przekroczyłam i musiałam pozmieniać troszkę...
Cytat:
To może nawet lepiej, bo skoro on jest z Marią Magdaleną...
|
... a ona z Cyprianem
Cytat:
Każda twój sim jest piękny na swój własny sposób i jestem pod wielkim wrażeniem, bo gdy ja gram w TS2, to każdy mój sim wygląda tak samo
|
Nieee, moje simy są wszystkie takie na jedno kopyto... Aczkolwiek ostatnio staram się bardziej kombinować z rysami twarzy.
Mimo to cieszę się, że tak myślisz
Dzięki, dziewczyny 
Jestem pod wrażeniem - 4 komentarze w ciągu kilku godzin *_* I to, że taka ilość tekstu Was nie zraża!
A kolejny odcinek pojawi się szybciej, niż myślicie ;> (no chyba, że zaleje mnie fala roboty uczelnianej

) Grałam sobie ostatnio przyjaciółmi panów Koralik...
No i taki
teaser 
Bo Wasze zainteresowanie bohaterami aż mnie zaintrygowało xD
Zdjęcie w środku specjalnie dałam w kolorze