![]() |
#11 |
Reputacja: 22
|
![]()
Odkąd dwójka przestała mi działać, jakoś straciłam ochotę na grę i totalnie zniechęciłam się do tej części serii
![]() ![]() ![]() #73 Phi, przeprowadzili się do nowego domu.. To jakby wyparł się tego co było.. A co jeśli mały za kilka lat będzie chciał wrócić, pamiętając gdzie mieszka, a tu pupa... Nie ma taty http://i1152.photobucket.com/albums/...psmbaft1wo.jpg fajne ubranko Boże, jak ona może tak przy dziecku w staniku ![]() Jeju, to takie urocze... Chłopiec do niego podszedł, aby z nim się bawić.. Klockami LEGO ![]() Ach, może zakochają się w sobie ![]() Założę, się że to James ![]() Jejku, ta ich wspólna zabawa wygląda tak miło, że aż sama bym dołączyła.. Pomyśleć, że też kiedyś tak się grzebałam w piachu ![]() #76 A więc to pewne, że to James? No tak, i teraz szczur będzie miał pretensje... A ja na ich miejscu, kopnęła bym go w dupsko i niech spada do tej kłamliwej suczycy O jezu, no poważnie jakaś debilica z tej Eugenii. To czemu na milicję nie poszła.. http://i1152.photobucket.com/albums/...psbtbjlzvg.jpg to jednak jest nieco dziwne ![]() No dla mnie to by było totalnie dziwne.. Tyle lat żyć pod jednym dachem Bolek jest fajny ![]() Muszę powiedziec, że James jako dorosły.. jest brzydki ![]() Hmm, no cóż.. Tego się nie spodziewałam.. To znaczy coś mi mówiło, że James się znajdzie.. Ale nie że będzie mieszkał kilka domów dalej.. No i jednak pogodził się z ojcem.. Fajnie, że z Dominikiem ma dobry kontakt... Tak ładnie wyglądali razem w piaskownicy ![]() Ale myślałam, że nie wybaczy Michałowi że go nie szukał... No ja, jakbym straciła dziecko które kocham to totalnie bym się załamała...... A on? Sobie nowe zrobił.. Może go tak naprawdę nie kochał, a może nie wystarczająco.. Sometimes love is not enough when the road gets tough
Ostatnio edytowane przez Shattered : 22.03.2015 - 14:57 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|