![]() |
#28 | |||
Reputacja: 26
|
![]()
A, tak myślałam, że idzie do Błażeja. Hm... Nie bardzo wiem, jak tym razem się odnieść do jego postawy, bo z jednej strony znów się wścieka, a z drugiej - no sytuacja jest dziwna. Plan Nikoli jest dość szalony i wcale się nie zdziwię ani nie będę miała za złe, jeśli zażąda jakichś badań genetycznych...
A nie, jednak w ogóle nie zamierza w ogóle spróbować. Cytat:
No proszę, a jednak się zdecydował. Już miałam mówić, że ma totalnie zakuty łeb. Cytat:
![]() Dobrze, że pan burmistrz przynajmniej uświadomił sobie jakie błędy popełnił. Dawidek ![]() Ava ma jednak klasę. Mimo to uważam, że młodzi z dzieckiem powinni mieszkać osobno, a Lena osobno. Już pokazała baba co potrafi. No ale zobaczymy co będzie. Dostała kredyt zaufania, niech go lepiej szybko spłaca bo to kredyt we frankach ![]() No tak. Mogłam się tego spodziewać. Lena jest typową wredną teściową, tyle powiem. Jak rozbije małżeństwo swego syna, to... ![]() Biedna Lilka. Jej reakcja była całkiem normalna. Ciekawe, co ten jej mąż Cytat:
No no, daje mu szansę? Kolejny dostaje kredyt zaufania. Chyba prędzej go spłaci, niż Lena ![]() Aha, czyli takie jest jego wytłumaczenie. Hm. O, i już znika. No co za typ ![]() To już się bardziej robi FS niż relacja z gry. I to całkiem dobre FS ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|