![]() |
#21 |
Guest
|
![]()
Losy mojej Ukoffanej rodzinki Dash
A więc najpierw była Kate Dash (pierwsza w pokoleniu)(nie ta z mojego FS, inna ale tak samo się nazywa) ![]() Poznała super gościa Davida ![]() Oświadczyła się mu ![]() Zaszła z nim w ciąże ![]() chcieli się pobrać po narodzinach i chciałam by żyli razem długo i szczęsliwie ale pod koniec wpadłam na pomysł i uknułam intrygę(szkoda kochałam Dave ;( ale nie żałuję ![]() ![]() Kate płakała za nim i simową godzinę po jego odjeździe zaczeła rodzić!!!!! ![]() ![]() urodziła się mała słodka Annie Dash :* (miała śliczne rzęski i twarzyczkę po mamusi i oczy po TYM ZASRANYM ZDRAJCY jak go Kate nazywa) ![]() ciąg dalszy gdy Annie podrośnie i będzie miała własną familię ![]() ![]() CiEkAwOsTkI - kate zmieniała fryzurę 6 razy w ciągu tej histori (nie wiem czy dokładnie bo nie liczyłam)Gdy Dave ją zdradził to zrobiła randkę w ciemno za najwięcej kasy i wiecie kogo zesłała swatka?? DAVE`A !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;( wam też tak się zdarzyło?? Kate umarła w pożaże a Annie zabrała opieka ale nie zapisywałam zmian Gdy Kate widziała Dava całującego się z kochanką zamiast panikować i policzkować zasłoniła twarz jakby Dave zrobił coś głupiego :con: Dave miał romans też z Diną którą poznał w sklepie ale to był tylko 1 niewinny pocałunek ![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|