|
|
#19 |
|
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
Bryła
Samego kształty bryły nie ocenie bo nie mogłaś nic w niej zmieniać . Napisze tylko nie podoba mi się elewacja domu . Nie chodzi tu o kolor cegły bo jest on bardzo ładny ale o to że wszystko dałaś w jednym kolorze . Sądzę że znacznie lepiej by wyglądało gdybyś dała np. Te dwie wypukłości bryły po bokach zostawiła na nich cegłę a środek dała w innym kolorze np. biały tynk ale inne kolory też by pasowały byle były kontrastowe . Ogród Bardzo mało zdjęć dałaś ogrodu Są tylko trzy zdjęcia plus rzut ale i po nich mogę stwierdzić że ogród jest ładny Jednak prócz kilku chaotycznie rozmieszczonych drzew to nie ma tam nic wartego uwagi . Ale to tylko moje zdanie ogród zawsze był dla mnie najważniejszy Wnętrze - Czyli to co ci najlepiej wychodzi . Jak zawsze bardzo gustownie urządzone wnętrze wszystko idealnie dopasowane i bardzo dużo małych szczegółów nadających domowi realizmu . Jadalnia , Pokój kawowy i kącik biblioteczny wyszły ci wprost przepięknie . Ogólnie Twój projekt bardzo mi się podoba . Masz duży talent co do projektowania domów i czekam z niecierpliwością na następne domu twojego autorstwa Ocena +Wnętrze +Staranność Wykonania -Elewacja bryły Ocena Liczbowa Bryły -Jak wspomniałem wyżej nie będę oceniał Ogród - 6/10 Wnętrze - 10/10 Ogół - 8/10 Pozdrawiam Kowalino
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|