Cytat:
Napisał theground
No wiesz, różne kariery różnie się zdobywa, spróbuj pograć lekarzem, zobaczysz. Trzeba logikę mięć, a jak masz jej już dużo to potem strasznie wolno idzie. O ile się orientuję to umiejętności sportowe tak samo jak ogrodnictwo lecą dużo szybciej  A trzeba zauważyć, że jeszcze dużo przed tobą kariera i mały dzieciak to nie wszystko - możesz przecież rozbudować dom, wychować tego dzieciaka najpierw (może większą rodzinę), oprócz tego są jeszcze misje, wydarzenia w mieście takie jak turnieje szachowe czy zawody w grillowaniu, w których można się wykazywać, możesz sprawdzić się w kolekcjonowaniu lub w ogrodnictwie, albo w wędkarstwie, a co najważniejsze, masz teraz czas na rozwijanie przyjaźni sima i spełnienie jego pragnienia życiowego  Więc jak widzisz, jest jeszcze trochę tego 
|
mam juz 7 cech napakowanych na maxa. zaraz bedzie 8... zdobylem juz takze 10 poziom w muzyce i w wojsku. i niestety zawiodlem sie. im wyzszy poziom pracy tym mniej roboty?! w wojsku jako astronauta pracuje caly jeden dzien i mam 6 wolnych... no masakra to mozna sie z nudow zanudzic! :/
a co do misji to juz dawno zaliczone (nie ma sensu robic niektorych rzeczy dwa razy bo po co?) a co do pragnienia zyciowego. jakie to pragnienie zyciowe jak ja je spelnilem po 3-4 godzinach gry w simsy... ta gra jest fajna - ale tylko na 6-10 godzin gry. wiecej sie juz nie da. nuuuuuuuuuuuuuuudy