![]() |
#231 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() Jak dla mnie to brakuje mi niektórych opcji interakcji, które niby nic nie wnosiły do samej gry, ale były miłym dodatkiem i fajnie wyglądały np. możliwość skakania na łóżkach i sofach, czy różne gry między dziećmi (jak na razie tylko berka widziałem) itp. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#232 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#233 | |
Admin Emeryt
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#234 |
|
![]()
Ostatnio bardzo mnie denerwuje to, że simy na masę adoptują dzieci. Mam nadzieję, że ktoś wymyśli moda blokującego to :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#235 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#236 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Guest
|
![]()
paskudne pomówienia. niby na jakiej podstawie to mówisz? dziwne gadanie.
przecież zarabianie w simsach jest banalnie proste. za jeden obraz dostaję średnio 3-4 tysiace S. co do pragnienia życiowego, przyjaciół, poznawania ludzi. - wy wybraliście taką drogę a ja inną. mój sim jest samotnikiem i pracoholikiem i nie mogę robić rzeczy sprzecznych do jego charakteru. dlatego zdobywanie przez niego awansu jest dla niego sprawą piorytetową. i śmiem twierdzić, że awans na najwyższy szczebel kariery jest banalny. true true! |
![]() |
![]() |
#238 | |
|
![]() Cytat:
A co do dzieci to to jest strasznie wkurzające, zauważyłem, że simy je adoptować zaczynają jak już są długo dorosłymi i nie mają jeszcze małżonka. U mnie to prawdziwa plaga! Zadek - 3 bachorów wzięła, Clavell - 2 i jeszcze jakieś rodziny nabrały. Jakie to idiotyczne. Nie cierpię, jak mam w drzewku genealogicznym sima, który ma masę adoptowanych dzieci bez mojej wiedzy! I to jeszcze samotne simy! W ogóle kto to widział, żeby samotny rodzic adpotował dziecko. W realnym świecie nie daliby chyba singlowi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Reputacja: 11
|
![]()
Sim na ostatnim szczeblu kariery wojskowej pracuje tylko jeden dzień - bodajże od 7 rano do 1 w nocy, coś takiego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
|
![]()
To jest taka opcja gdzie widać drzewo genealogiczne innych simów ?? ( nie tych którymi gramy). Bo też czasami widzę sąsiada z nowym dzieckiem i jestem ciekawa skąd je ma. Da się to sprawdzić bez zmieniania aktywnej rodziny?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|