Zacznę od odcinka. Jest dość fajny, ale udało mi się przeczytać ND i stwierdzam, że takie opowiastki kompletnie do ciebie nie pasują. Tego typu opisy jak te zupełnie ci nie wychodzą. Wygląda to tak jakbyś musiał pisać (bo ranga zobowiązuje). Potrafisz tylko pisać te długie i wciągające opisy i w ogóle inną tematykę. Ta jest fajna, ale ty nie jesteś do niej stworzony. Nie wiem dlaczego, ale Niepokorne przypominają mi jakąś bardzo kiepską komedię. Próbujesz na siłę dać nam dawkę humoru, mnie to osobiście wcale nie śmieszy, wręcz przeraża, że twój talent schodzi na psy. Jest to przykre, bo we wcześniejszych fs pokazywałeś, że z pewnością jesteś Kaczym Piórem, a teraz jakoś tak masz to gdzieś. Wybacz, że piszę to co myślę, może to ci się nie spodobać, ale powinieneś wiedzieć co czytelnicy myślą o tym co piszesz. Ok to teraz trochę pozytywów: Bardzo podobają mi się zdjęcia z TS3, choć czasem są takie drętwe i nie pasujące do opisanej sytuacji, dawane w złym miejscu i robione ze złych ujęć. Ale wyglądają fajnie... Tylko mogłyby być większe, byłyby bardziej no nie wiem- wiarygodne... Mam nadzieję, że weźmiesz to sobie do serca i nie obrazisz się i przestaniesz pisać. To jest po to by pokazać ci jak ja to widzę i co ew. można poprawić.
PS. Powodzenia w remoncie