|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Miało być podobno więcej opisów... Albo jestem ślepa, albo ich nie widzę. Powiem ci szczerze, że nazywanie zakonnic idiotkami i robienie z nich takich ladacznic nie jest w porządku. Okej może miało to być śmieszne, ale nie jest. Jak dla mnie jest to z lekka obrażające chrześcijan. Bo nawet, gdy zakonnice nie są święte (a nie są) to raczej nie powinno się tego pisać publicznie. To trochę nieetyczne i nie zgodne z ogólnie przyjętymi zasadami dobrego wychowania i stylu. Chyba każdy ma trochę godności by ocenić czy to co pisze nikomu nie uwłacza, jeżeli tego tobie brakuje to bardzo mi przykro.
I znów wrócę do tego samego. Ten tekst w ogóle się nie klei. Jest tak totalnie sztuczny, a ma opowiadać o życiu codziennym w miasteczku- czyli powinno być zaczerpnięte z życia i to życie obrazować. Pozdrawiam |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Reputacja: 15
|
![]() Cytat:
Kwestię z zakonnicą powiedziała jedna z bohaterek. To ona ma taki charakter, w ten sposób to zobrazowałem. Moim zdaniem nie ma w tym nic nieetycznego. Po za tym ta zakonnica wcale nie byla lepsza ![]() Co do sztuczności tekstu- powtarzam po raz kolejny, że to nie jest jakaś obyczajówka czy telenowela, choć czasami może sie wam tak wydawać. Jesteśmy "dopiero" na vi części, akcja się jeszcze rozwinie. Spokojnie. A opisów nie ma, bo jak powiedziałem, nie mam czasu. Nysi dziękuję za poprawienie błędów, a Diamond^^Girl za przekazanie mi całej prawdy ![]() Czekam jeszcze na komentarze.
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
@up;
Co do wypowiedzi D.girl zastanawiam się dlaczego wszystkie postacie są sztuczne? I jakie są te naturalne. Cóż. Styl Gio jest bardzo charakterystyczny, z którym zawsze kojarzy mi się zasada ' więcej opisow niż dialogów' i wiesz oczywiście, że mi się podoba. ;] To chyba 1 FS do tej pory pisane w trójce, czyż nie? ![]() PS Ale .. ej! Jest mnóstwo dialogów ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 15
|
![]()
O to też właśnie się rozpętało piekło xP
Ale ten styl bardziej mi się podoba, aniżeli tasiemcowe opisy ![]()
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Aha!!!
![]() < skrobie już na gadulcu do Liv > ; >
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 20 (0 użytkownik(ów) i 20 gości) | |
|
|