![]() |
#1 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]() Posiadłość Redos Posiadłość Redos to mój drugi projekt stworzony w The sims 3. Tym razem jest on w całości ukończony bez żadnych braków tak jak w poprzednim projekcie Posiadłość Alpine. Dom umiejscowiony jest na plaży z pięknym widokiem na zatokę i morze . Projekt zajął mi sporo czasu więc mam nadzieje że spodoba się wam . Niestety ciągle na niektórych zdjęciach widać tą ikonkę pokazującą gdzie jest Sim jeśli ktoś zna sposób na wyłączenie tego lub jakiś HACK czy MOD proszę o kontakt ze mną na PW Jeśli chodzi o urządzenie wnętrza domu nie jestem zbytnio z tego zadowolony w the sims 3 jest niestety bardzo mała ilość obiektów więc trudno z tego stworzyć coś oszałamiającego a już najbardziej doskwiera mi brak dekoracji Spis pomieszczeń -Salon -Jadalnia -Kuchnia -Sypialnia -Łazienka Cena domu- [znowu zapomniałem więc i znowu uzupełnię później] Budowany z pomocą kodów - Tak Testowany - Nie Do pobrania - Nie [Jednak w najbliższym czasie dam wam do pobrania odchudzoną wersje projekty nie zawierającej płatnych obiektów ze strony http://pl.store.thesims3.com/ czyli bez tych Store] Zapraszam do oglądania zdjęć ![]() ![]() ![]() Altana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Basen ![]() ![]() ![]() ![]() Mały taras z tyłu domu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kilka zdjęć przy zachodzie słońca ![]() ![]() ![]() ![]() Oraz kilka w nocy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wnętrze ![]() Jadalnia ![]() ![]() Kuchnia ![]() ![]() ![]() ![]() Salon ![]() ![]() ![]() Sypialnia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Łazienka ![]() ![]() ![]() ![]() I na koniec rzuty poziomów w posiadłości ![]() ![]() ![]() Dziękuje za uwagę
Pozdrawiam. Kowalino
Rivacheg Village-juz jest. Park Plurgol (konkurs) ,Ardewick Castle, San Gesperito Baltemon Hill (konkurs) ,Posiadłosc Redos, Posiadłosc Alpine Ostatnio edytowane przez Wielebny : 12.12.2009 - 18:05 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|