Wróć   TheSims.PL - Forum > Pozostałe gry > Inne gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Która z serii gier GTA jest najlepsza?
GTA IV 44 63.77%
GTA San Andreas 25 36.23%
Głosujących: 69. Nie możesz głosować w tej sondzie

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 03.09.2009, 21:36   #11
Wielebny
Mod emeryt

Reputacja: 9
Domyślnie Odp: Gta IV

Na xobx 360 i PS3 gra sprzedała się po prostu świetnie pobiła wszystkie rekordy sprzedaży o ile pamiętam w ciągu pierwszego tygodnia to 410 mln $ a koszt produkcji gta 4 to 100 mln $ ale teraz pewien nie jestem
a na PC sprzedaż była całkiem dobra ale bez cudów głównym powodem były duże wymagania sprzętowe
To że w polsce mało kto ma xbox nie oznacza że w innych krajach nie
USA tam bardziej powszechne do gier jest konsola Xbox 360 . PS3 niż pc
tam prawie każdy ma konsole bo to nie duży wydatek szczególnie jeśli chodzi o xobx 360 który ostatnio potaniał
Rockstar games nie może oszukać wiązało by się to pozwem sądowym i prawdopodobnie dużą grzywną a nie zrobią tak sądzę jednak że umowa obejmowała tylko jakiś czas wyłączności dodatków na xbox i za jakiś czas jak wspomniałem wyżej 1-2 lat możliwe że wyjdzie na pozostałe platformy jednak jeśli wierząc plotkom wyjdzie już w tedy gta V co jest bardzo prawdopobobne gdyż tak gra tak długo nie bedzie powstawać w końcu silnik graficzny i fizyczny mają gotowy i nie muszę robić czegoś od podstaw
Np. Premiera między gta 3 i VC to tylko 6 miesięcy biorąc pod uwage że w tej chwili grafika jest bardziej szczegółowa i ogólnie bardziej pracochłonna sądzę że może nawet na jesień 2010 będzie premiera gta V ale mogę się mylić to tylko moje spekulacje
ps. jeśli jakiś bład stylistyczny w mojej wypowiedzi czy ortograficzny to sorki ale trochę się śpieszyłem

a edit. co do spadochrony na pewno nie tylko cut scenka było mówie że gracz ma za zadanie wylądować na jednym z dachów wieżowca i że spadochron będzie ogólnie dostępny w grze

Ostatnio edytowane przez Wielebny : 03.09.2009 - 21:41
Wielebny jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania