![]() |
#11 | |
Reputacja: 15
|
![]()
No to teraz kolej na mnie
![]() Wspaniały start w dziale Fotostory ![]() Może jednak zacznę od tego, co mi się nie podoba: Z początku ten opis jest taki... no nie wiem... mdły, nieciekawy (choć użyłaś nawet ciekawego słownictwa), ogólnie mało mnie interesuje opis przyrody ![]() Cytat:
![]() No i te imiona- niby pasują, bo w końcu opowiadanie jest takie jakby z pogranicza fantastyki, no ale niekiedy zbyt wymyślne. To chyba tyle co do moich uwag ![]() A teraz same pochwały (tylko nie spocznij nie laurach! ![]() Po pierwsze opowieść osadzona jest w tych fajnych czasach- nie wiem jakich, bo jakoś dziwnie są poplątane tutaj różne rzeczy- no ale wiesz o co chodzi ![]() ![]() Po za tym: W drugiej części odcinka niby nic wyjątkowego się nie dzieje, ale jednak napisałaś to wszystko tak, że było bardzo ciekawie (zastanawiam się, czy nie przeczytać niektórych fragmentów jeszcze raz ![]() Ogólnie: Bardzo wyjątkowe, zarówno pomysł jak i wykonanie. pozdrawiam i mam nadzieję, że nie przeklinałaś mnie pod nosem kiedy spóźniałem się ze swoim komentarzem ![]()
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|