![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Czekoladowy
Cóż, już mówiłam, że mam mało wprawy w scenach batalistycznych, więc bardzo dziękuję za wszelkie uwagi ![]() czarnula Uśmiercanie głównej bohaterki w drugim odcinku byłoby głupotą!xd Za to w następnym odcinku obiecuję Ci porządne zdjęcia Havila, no i może trochę więcej jego wypowiedzi;p Co do siatki- niestety widok z góry dostępny jest tylko w trybie kupowania, a zależało mi właśnie na takim ujęciu ![]() aniołek Cóż, filozofem to ja może i nie będę, ale dziękuje Ci bardzo za te ciepłe słowa! ![]() alexiel Pisz co Ci tylko do głowy przyjdzie, ja dokładnie analizuję każde zdanie ![]() Tak, w końcu to wojna i chciałam oddać klimat tych czasów zwłaszcza z perspektywy człowieka, stąd te emocje ![]() Scena upadku Yovy jest nam wiadomo-bądź co bądź- z jej wspomnień, dlatego jest ona tak...mglista, ale jestem pod wrażeniem, że to zauważyłaś!;d Liczę na komentarz jeszcze jednej(!) osoby, też dla mnie ważny, Wam serdecznie dziękuję za pochylenie się nad tym FS, wszystkich zachęcam do czytania i komentowania ![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 14 (0 użytkownik(ów) i 14 gości) | |
|
|