![]() |
#31 |
Guest
|
![]()
Witam
Tak ogólnie to ten dom w ogóle mnie nie ujął. Dla mnie myląca jest szczególnie nazwa- nie robi( przynajmniej na mnie) wrażenia szczególnie przytulnego. Ale są to tylko moje własne odczucia. Ogród- ogród nawet ładny, ale zamiast tych tui mogłabyś dać jakieś kwiaty czy coś, bo takie ostre krawędzie wcale nie potęgują wrażenia przytulności. Podobają mi się za to oczka wodne, altanki. Trochę pusto. Bryła- nie jest taka zła. Podoba mi się ten przeszklony "przedsionek". Nie podobają mi się dachy i bryła od strony ogrodu. Przedpokój- ładny, ale przydałby się jakiś dywan, czy wykładzina i może jakaś etażerka koło fotela. Kuchnia- tu nie podobają mi się zasłony i to, że jest trochę pusto. Według mnie całkiem dobry dywan dobrałaś, choć mógłby być nieco mniej wzorzysty. Ogólnie kuchnia też nie robi wrażenia szczególnie przytulnej. Jadalnia- bardzo ładna, ale według mnie znów pokój nieadekwatny do nazwy. Jest to dosyć nowoczesny, no i pustawy pokój. Podobają mi się meble, ale nie atmosfera. Salon- według mnie zła tapeta. Czy nie przytulniejsza byłaby jakaś kanapa, czy sofa, zamiast tych leżaków? Poza tym niezbyt podoba mi się kolorystyka- mogłaś dać trochę beżu i purpury na przykład. No i ta zieleń rośliny chyba niezbyt gra z całą resztą, ale gusta są różne. Pokój dla dziecka- najprzytulniejszy, oprócz korytarzyka, pokój w tym domu. Fajna tapeta i dodatki, oraz kolorystyka. Nie pasują mi tutaj zbytnio te wiszące szafki. Łazienka- dla mnie też niezbyt przytulna, chociaż ładna i przyjemna. Fajny dywan. Czy ten kwiat to lawenda? Bardzo ładny. Fajne kafelki na podłodze. Trochę gołe ściany. Dwie, czy trzy rośliny nie nadają pokojowi przytulności, jeśli będą gołe ściany. Mały korytarzyk- ładne kolorki, dosyć przytulna. Na miejscu akwarium można by postawić np. jakąś komódkę z bibelotami. Sypialnia- jak dla mnie trochę za bardzo "napaćkane" na ścianach. Tamten kwietnik w rogu, lepszy byłby chyba na zewnątrz. Ładna szafka. Niezbyt podoba mi się ta kolorystyka. Ogół- dom nie zrobił na mnie wrażenia przytulności, ale wcale nie jest zły. Wnętrza urządzone, z nieco, jak dla mnie, oryginalnym i jakby bardzo osobistym, oraz rodzinnym guście. Ocena- oryginalna przytulność ![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|