![]() |
#16 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Oj
Bryła- zbyt masywna. Lepiej prezentują się zgrabne bryły.I na przedniej ścianie- co kawałek to inne okno ![]() Ogród- za duży, a w związku z tym sama nie wiedziałaś jak go zagospodarować i wyszło co wyszło. Przedpokój (wpierw myślałam, że to salon)- całkiem spoko, aczkolwiek mieszanka stylów totalna (zresztą jak w całym domu ![]() Kuchnia- meble modern, a pośrodku dywan i firanki z innej epoki... (przemilczmy to) Gdyby nie to, byłoby cudnie. No ale niestety... Jadalnia- nie cierpię tego typu paneli, w których dokładnie można wskazać miejsce, gdzie kończy się jeden a zaczyna drugi. Staraj się unikać takich w domkach. I ten chleb położony tak na tym stole... To jest akurat dekoracja typowo kuchenna ;] Salon- nie podoba mi się tapeta, te dywany na podłodze i fotele (jakby nie można było dać przed telewizorem kanapy- wiem, stereotypowo, ale jakoś to wygląda!) I rozmieszczenie poszczególnych obiektów też nie zachwyca... Pokój dziecka (vhyba dziewczynki ![]() Łazienka- znowu pomieszanie stylów... Wgl, niebieski kolor bardzo odstaje od reszty domu (która jest głównie w ciepłych kolorach). A te szafki to imo tragedia ![]() Korytarzyk- no i nie wiem co napisać. Sypialnia- NIEEE! Pomieszanie z poplątanym, że bardziej się nie da! Jeśli masz już pomieszczenie to trzymasz się linii kolorystycznej, i to jest najlepsze w tym wszystkim. Tylko meblując dom trzymaj się JEDNEGO stylu. 5,5/10 A z żalami na czytelników zapraszam do "Marudnika" ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 22.09.2009 - 18:40 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|