![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Nie widziałam tego tematu, jeśli był temat ten wystaczy usunąć
![]() Każdemu z nas chyba nie raz zdarzyło się ze simowi będącemu w robocie coś się przydarzyło, a mianowicie wyskoczyło okienko a w nim piękna historia i trzy opcje do wyboru. W tym temacie proszę o to by wymienić znane wam przypadki i prawidłowe odpowiedzi, bo w rodzinie w której gram chodzi głównie o to by szybko odremontować dom ( wiecie berbeć w drodze a bez kodów staram się grać) Więc: Kariera Obibok- ostatni stopień, bodajże 10: piękna historia o tym ze nasz sim ma na pewnej imprezie rozbawić gości, do wyboru mamy- biegaj nago lub śpiewaj. Ja wybrałam śpiewaj i wylali go z roboty, bo podobno jak juz tam coś smęcił zaczął tupać i goście porozlewali poncz [tak mniej więcej] i wylali go z roboty ![]() Kariera Polityka- stopnia nie pamiętam ale wyskakuje historia że mamy zrobić korektę za pierwszym razem wybrałam korektę ręczną to ze za wolna i cofnięta została moja simka ( mianowicie Marysia Przyjemniak ![]() narazie nie chce mi się pisać, jeśli znajdę chwilkę podopisuje tu coś... Ostatnio edytowane przez Björk : 29.11.2010 - 06:28 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|