![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Troche mnie nie bylo, wiec trzeba teraz nadrobic zaleglosci ;D wybaczcie wena tworcza mnie chwycila do malowania ^^"
Ok, to co teraz slychac u rodziny Kasprzyk/Kaczmarek? I to ma byc dzien kobiet? Maz siedzi na lozku w pidzamie, a zona musi sprzatac i robic pranie, ale mi romantyczne swieto... ![]() Samantha chciala sprobowac swoich sil w tworzeniu nektarow, ale po przewroceniu sie w wydeptanych owocach miala dosyc ;D Jej nowy stroj kapielowy byl do niczego. ![]() Adrian musi sie ostro brac do roboty - tutaj diagnozuje mieszkancow miasteczka <jak zawsze brudna robote dawaja mu>, ale niestety nie zdarzyl z badaniem wszystkich, przez co niezadowoleni mieszkancy poskarzyli sie w szpitalu i Adrian musial to dluzszy czas odpracowywac :/ ![]() Olivia w wieku szkolnym ;D Nawet i urocza z niej dziewuszka. Pisze powiesci, kiedy tylko ma na to czas. ![]() Olivia urodzila sie z ulubionym kolorem rozowym, wiec rodzice przerobili jej pokoj pod jej gusta - wgląd na pokoj i powiesc, ktora pisze na komputerze ![]() ![]() Olivia probuje sama odrabiac zadania domowe, lecz ciezko jej to idzie... ![]() ...wiec poprosila mame o pomoc. Wkoncu Samantha byla baaardzo uzdolnionym dzieckiem, wiec zadanie poszlo szybko i gladko( ciekawe czemu tylko Samantha urodzila sie z takimi zdolnosciami a Olivia nie O.o, moze dlatego ze Samantha urodzila sie wampirem...). ![]() Adrian teskniac w pracy za Samantha podarowuje jej slodkiego buziaka na Dzien Kobiet ![]() ![]() Pawel takze nie zapomnial o tym dniu - zaprosil Celine do teatru na spektakl z okazji Dnia Kobiet. A Celina myslala, ze ma sklerotyka, a nie meza ![]() ![]() Wspolna zabawa matki z corka w ogrodku ![]() ![]() Samantha ma urodziny i staje sie "dorosla" ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez eyvee : 24.03.2011 - 12:49 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|