![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
No to jak wszyscy, to ja też. Skończyłam zabawę z Camillą, gdy urodziła bliźniczki. Los Aniegos się tak zacinało,że dziećmi nie dało się tam mieszkać. 3,2,1...
Poznajcie Emily, dziewczynę 2w1. Z jednej strony jest nastoletnią buntowniczką, która uciekła z domu, a z drugiej kochającą bibliotekę, odrabiającą zadania i dbającą o środowisko nastolatką. Emily jakiś czas temu postanowiła uciec od swoich sławnych rodziców Daphne i Larrego, od dostatniego życia, mnóstwa paparazzich i zapracowanej rodziny. Więc zostawiając pożegnalny list, wiedząc że rodzice nie będą robić z tego afery (z racji paparazzich) podając się na znane simom nazwisko McHale kupiła mały domek w Neverglade, przemeblowała go i zamieszkała sobie z dala od wieżowców i smogu. ![]() Tak na prawdę w podziemiach mieszka sobie wygodnie para staruszków, które zastępują osoby dorosłe ![]() ![]() Pierwszy obiadek w nowym domu. Emily ma jednak 3 poziom gotowania, więc poradziła sobie bez spalenizny. ![]() ![]() W nowym łóżku ściągniętym z internetu Emily spała dość..dziwnie ,więc cóż. Wymieniłam je na lepszy model ![]() ![]() Następnego dnia przyszło ją odwiedzić kilka sąsiadów, a konkretnie jeden młody chłopak imieniem Jasper, który wyraźnie przypadł Emily do gustu. Kilka chwil później już się przytulali,a następnego dnia pocałowali się po raz pierwszy w wypoczynkowej części miejskiej biblioteki... ![]() ![]() Okazało się,że Jasper ma siostrę Liliannę zapaloną ekolożkę, ale miłą i uczynną dziewczynę. Od razu się z Emily polubiły i teraz często spotykają się wszyscy w owej bibliotece zajadając pyszną zapiekankę owocową ![]() ![]() A tak w ogóle to byłabym bardzo wdzięczna za informacje o modzie na ciąże nastolatek. Czy jest ok? Skąd można go ściągnąć? Psuje coś w grze? Z góry dzięki ![]()
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|