Wyobraźcie sobie, że już wiem, dlaczego mi się Appaloosa Plains tak strasznie cięło i gra wywalała się do pulpitu... Ja zawsze sobie pobieram z mts poprawki do miast i je sama aplikuję miastom, programem s3pe. Gra chodzi wtedy płynniej i przynajmniej barmani nie utykają gdzieś w drodze do pracy. No i tak też było teraz... Pobrałam dane do poprawek AP, zainstalowałam je programem s3pe... Miasto ciut przyśpieszyło, ale nadal były straszne przycinki i na dodatek gra wywalała się do pulpitu po jakimś tam czasie. Nie wiedziałam oczywiście dlaczego tak jest, pozbyłam się zapisu z AP. No ale, że jestem maniaczką kopii zapasowych, wcześniej wypaliłam sobie na płytę DVD-RW simsowe dane, między innymi zapisy. Przypomniało mi się, że nie zrobiłam sobie kopii tego Rancha Martinezów, bo fajnie je przerobiłam. No to ściągnęłam z płyty ten zapis, oczywiście była tam kilkudniowa "cofka", taki "powrót do przeszłości". W międzyczasie autorka poprawek do miast wstawiła gotowe miasto Appaloosa Plain, z zaaplikowanymi już poprawkami... Pobrałam to i wszystkie problemy w AP zniknęły... No przynajmniej te najważniejsze, czyli straszne cięcie się i wywalanie do pulpitu. Także na razie zapisu z AP nie kasuje, nie ma potrzeby, skoro działa...