![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]() Rodzina Prada Oto Orsinich (aktualnie Prada) ciąg dalszy: Ascanio po poprzednich porażkach dowiedział się, że do sąsiedztwa wprowadziła się nowa kobitka, więc poszedł odwiedzić Jamie Jolinę, u której się zatrzymała. To ta z dziwną miną na pierwszym planie, nazywa się Fleur Flennsburg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W parku spotkał znajomą, Tamarę Frio (Donner). Ja sam wszystkich miastowych żenię, ubieram i płodzę ![]() ![]() ![]() Dla Vity Alto rozwiązał sprawę zaginionej książki, przy okazji spotkał znajomych policjantów z komisariatu ![]() ![]() W nocy zerwał się z łóżka i poszedł wymiotować. Nie wiem czym to było spowodowane bo nie miał żadnego nastrójnika, że zjadł coś nieświeżego, nic kompletnie. Wystraszyłem się, że przez moje kombinowanie z Nraasem zapłodniłem go niechcący ![]() ![]() ![]() Oczywiście zaczął się umawiać z panną Fleur Flennsburg na randki ![]() ![]() ![]() ![]() Po seansie w kinie, Ascanio skradł dla Fleur pierwszy pocałunek. Jak widać była głodna i zamiast skupić się, wolała myśleć o popkornie. Zastanawiam się, czy w ogóle zauważyła, że została pocałowana ![]() ![]() ![]() Wieczorem miał imprezkę u Ćwirów. Okazało się, że staruszkowie Ćwir są dużo zabawniejsi niż ich markotny, nastoletni syn Mortimer. Kornelia i Gwidon szaleli razem ze wszystkimi, a Morti walnął w kimono ![]() ![]() ![]() W końcu Ascanio oświadczył się Fleur. ![]() A po zmroku wieczór kawalerski na plaży. Myślałem, że już nigdy się nie skończy bo zabawa zaczęła się o 19 a rozeszli się dopiero... o 10 rano. Nie wiem czy to błąd czy wieczory kawalerskie trwają dłużej, bo nigdy nie miałem w simsach takiej długiej imprezki, a kawalerskie już urządzałem ![]() ![]() ![]() To tyle na dziś, następne fotki będą z ślubu ![]() ![]() ![]()
Zmieniłem nick z Absolem na Levkoni. Ostatnio edytowane przez Levkoni : 26.12.2011 - 12:47 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości) | |
|
|