![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Chyba wszyscy mieli problem z wejściem na forum w ostatnich dniach
![]() Rodzina Prada Klanu Prada ciąg dalszy ![]() ![]() ![]() A tutaj Jodie Bunch, stara już, ale jak śmiesznie wygląda w tych skarpetkach ![]() ![]() A to się stało po wgraniu StoryProgression od Twallana (za radą annie ![]() ![]() ![]() Mój sim ma cechę odważny, dlatego jak przyszedł złodziej to spuścił mu manto, ale przegrał, ale najlepsze jest to, że zaraz przybiegła sąsiadka, Erin Kennedy i też spuściła manto złodziejowi, ale nie wiem czy to też dzięki StoryProgression ![]() ![]() ![]() ![]() Fleur pisze listy w podzięce za prezenty ślubne, a potem obrzyguje mi łazienkę ![]() ![]() ![]() Ascanio rozwiązuje sprawy detektywistyczne, ktoś zakosił Bessie Clavell pantofle ze SPA. Podejrzany Thorton Wolff przyznał się, po krótkiej perswazji, że lubi wysokie obcasy, ale nie zabrał ich. Winnym okazał się Iqbal Alvi. Czasem to mam taką polewkę z tej gry jak nie wiem, te groteskowe i zabawne zadania, zachowania czy komunikaty są rewelacyjne ![]() ![]() ![]() ![]() I zakończę tym oto optymistycznym akcentem: ![]()
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|