|
|
#11 |
|
Reputacja: 10
|
Tylko zanim zrobisz formata, poszukaj w necie sterowników pod Windowsa 7 64 bitowego... Czasami jak pod wpływem chwili zrobi się formata, to potem jest niespodzianka, nie da się wejść do internetu, bo nowy Windows nie ma sterów do karty sieciowej...
Jeśli masz duży twardy dysk (ja mam 500 GB, starcza mi spokojnie), to możesz mieć dwa Windowsy na jednym komputerze. Działają wtedy całkowicie niezależnie, i jeśli masz jakieś gry\programy nie dające się odpalić na nowszym Windowsie, to możesz je normalnie mieć na starszym. Wystarczy mieć 3 partycje na dysku (od biedy mogłyby być 2, ale wygodniej jest przy 3). Starszego Windowsa instaluje się zawsze na partycji C, a nowszego na D. E jest jako niezależny dysk, na którym trzymamy ważne dane, jak zdjęcia\filmy itd. Nie jest konieczny, ale nie wyobrażam sobie nie mieć o jedną partycję więcej, niż mam systemów ![]() No to się rozpisałam. Trochę nie na temat (w końcu to forum o Simsach, nie kompach) ale liczę, że pomogłam... Nie wszyscy są tacy jak ja, że przyzwyczajają się do gier i programów, ale ja nie wyobrażam sobie nagle zrezygnować z jakiejś gry czy programu. Chociaż program często można zastąpić innym, gorzej z grami
|
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|