![]() |
#431 |
Reputacja: 10
|
![]()
Przebolałam to, że gra mi się wyłącza po jakimś czasie. Długo mogę grać, więc problemu nie ma.
Od wczoraj, gra mi się tnie. Co kilkanaście simowych sekund zacina się. Ale... w czasie zacięcia ogień w kominku się pali, nad śpiącymi simami "zzzz" także się porusza. Jakieś pomysły? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#432 |
|
![]()
Ja tak mam i wielu innych graczy też tak ma. Od instalacji Pokoleń tak jest i jak dotąd nikt nie wpadł na to, jak to naprawić.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
|
![]()
Tyle, że u mnie tego problemu nie było... Dobra, robię reinstalkę, zobaczymy.
Po reinstalce. Wczoraj gra działała bez zarzutu. Nie ściągam plików z neta, ale ostatni czas korzystałam z wielu kodów. Tu: punkty szczęścia, tu: modyfikowałam cechy, wygląd, raz na kiedy buydebug. Nie dodawałam sobie simoleonów, grałam simami od chałupy 4x4 po duży dom. Tyle że szybko osiągałam to co chciałam więc ciach: nowa rodzina. Są jakieś ukryte rzeczy które można w simach robić (bez kodów). Bo szczyty karier - pestka, złapanie owadów, znajdowanie kamieni też. Umiejętności na max - zajmujące ale też raz dwa trzy. Helena edit: Nie piszemy posta pod postem, tylko używamy opcji "edytuj". Pozdrawiam. Ostatnio edytowane przez ultraviolence : 02.02.2012 - 12:18 Powód: post pod postem |
![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Guest
|
![]()
wie ktos ile mniej wiecej jest potrzebnej pamieci na dysku przy instalacji (no i pozniej ofc ;D) zwierzaczkow?
e: mam ok 9,65 Ostatnio edytowane przez tallje : 29.02.2012 - 18:26 |
![]() |
![]() |
#435 | |
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#436 |
Guest
|
![]()
o, to dobrze, myslalam ze wiecej. a 3 to bardzo znosnie : D
|
![]() |
![]() |
#437 |
Reputacja: 13
|
![]()
powoli bierze mnie cholera. przy anulowaniu akcji zrebaka, akcja zamiast zniknac, dalej sobie wisi z czerwonym krzyzykiem, a ze zrebakiem nie da sie zrobic absolutnie nic. kod resetsim nie dziala, co zrobic z tym fantem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Guest
|
![]()
hej wszystkich simsomaniaków !
![]() Zakupiłam niedawno simsy zwierzaki i natknęłam się na taki problem. Gra śmiga, że aż miło (nigdy nie miałam z trójką problemów) wszystko wygląda pięknie, simy są idealne bez niedociągnięć ale problemem są zwierzaki. wyglądają w ten sposób : http://i39.************/wufexe.jpg . Jak myślicie co mogę zrobić? Czy to wina karty czy ustawień (moja karta to : Intel G33/G31 Express Chipset Family. Jeśli to wina karty to jaką polecacie kupić w miare przystępnej cenie? Z góry dzięki za odpowiedź. |
![]() |
![]() |
#439 |
|
![]()
Na kartach grafiki się nie znam, ale na ustawieniach w grze już trochę tak, sprawdź czy masz w opcjach grafiki włączone Renderowanie Zaawansowane, jak nie, to włącz. Sprawdź też, czy masz aktualny DirectX i stery do grafiki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#440 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |