![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
kicaj- hah, tylko że nie mam pomysłów -.- Super rodzinka
![]() myrtek- : | A ja mam już nową! Tylko, że nikt tak często nie zmienia jak ja.. ![]() ![]() Hayate wzięła urlop i pojechała do Chin. Od razu poszła na targ, zachwyciło ją to miejsce. ![]() Poznała .. miłą kobietę, która nauczyła ją Chińskich piosenek ![]() ![]() Hayate spróbowała swoich sił w Sim-fu. W jeden dzień zdobyła czarny pas.. xD ![]() ![]() ![]() Hayate dostała jakąś okazję. Pojechała się zameldować. Yyy... Skąd ona ma ten rower o_O ![]() Tak, tak w tym ubraniu to na pewno będzie fajnie się łazić po grobowcach.. ![]() ![]() To może zostawię bez komentarza. ![]() Widoki ... ![]() ![]() Hayate często odwiedzała akademię sztuk walki. Dzisiaj wyjeżdza.. ![]() Podczas treningu dostała telefon. Hayate jedynie uśmiechnęła się tajemniczo i zakończyła rozmowę. ![]() Następnego dnia kończyły się wakacje. Długi powrót do Sunset Valley. Trzeba korzystać z urlopu, więc Hayate umówiła się z przyjaciółką-Kaelin do klubu. ![]() -Mówię Ci idź do niego zagadaj! -Nie! Wyjdę na głupka.. <facepalm> ![]() Dziewczyna zebrała się na odwagę i zdecydowała się zagadać. ![]() I zaczęli tańczyć ![]() ![]() Chłopak zaczął sobie z nią flirtować.. ![]() ![]() ![]() Było bardzo miło.. ![]() W końcu czas zamknąć klub.. Hayate mieszkała niedaleko i zaprosiłą Davida do siebie. Wiadomo jak się to skończyło.. ![]() + Bonus: zła Hayate o.o ![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|