![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Moi kochani, znów podkusiło mnie, żeby pokazać Wam moje dewiacje. Właściwie istnienie tej parceli jest pozbawione sensu, ponieważ stawiałam tutaj raczej na zabawę przy tworzeniu, niż jakiś konkretnych funkcjach czy przeznaczeniu.
Pierwotnie parcela ta nie miała być wystawiona na forum, ale stwierdziłam, że w sumie nie mam nic lepszego do roboty, więc popstrykałam trochę zdjęć. Niestety znów muszę ostrzec: jest to dość duże przedsięwzięcie z mojej strony, jeszcze nigdy nie zbudowałam nic tak dużego, więc z góry przepraszam za chaotyczne zdjęcia. Mam jednak nadzieję, ze się połapiecie. The Royal Garden wielkość parceli: dość spora koszt: kto by tam liczył… okolica: całkiem całkiem informacje dodatkowe: * ogród należy do zubożałej rodziny królewskiej * brak toalety oraz sypialni oznacza, że nie jest to parcela mieszkalna (ostrzegam zawczasu) Rzuty i wejście: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grobowiec rodzinny: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kolumnada i fontanna: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Plac: ![]() ![]() ![]() ![]() Oczko wodne: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Letnia jadalnia: ![]() ![]() ![]() ![]() Domek ogrodnika: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Altana, czy jak to się tam zwie: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jeżeli ktoś miałby ochotę pooglądać simkę, która została ukazana na kilku zdjęciach, to zapraszam: http://forum.thesims.pl/showthread.p...02#post1540402 Ach, nie ma to jak autoreklama. |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|