![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
hmm, czeka na was szalone 50 zdjęć!
i tym razem zacznie się coś dziać ![]() Ever postanowiła znaleźć sobie hobby. Jako że po matce jest artystką, a po ojcu geniuszem chciała wybrać coś pomiędzy. Zdecydowała się na pisanie. ![]() Czas leci nieubłaganie i przyszła pora na urodziny dziewczyn ![]() ![]() ![]() Muszę przyznać, że obie są śliczne... Przynajmniej jak dla mnie ![]() ![]() ![]() Ev wyrosła no dość zbuntowaną osobę. Nie lubiła siebie jako wampira, czuła się gorzej niż inni, jako że w szkole większość osób było ''normalnych''. W sekrecie przed rodzicami postanowiła wybrać się do szpitala, by tam poddać się eksperymentalnej kuracji, o której ktoś jej powiedział. Leczenie miało sprawić, że Ever stanie się ''zwykłym'' simem. ![]() Terapia udała się i po kilku dniach Ev mogła cieszyć się słońcem i generalnie wszystkim, co ludzkie. Hanna nie była zachwycona tym co zrobiła jej córka. Ba, była wściekła. ![]() Ever też była zła. Sądziła, że kto jak kto, ale jej własna matka okaże wyrozumiałość i nie będzie bardzo zła. Cóż, jej buntownicza natura odezwała się i nie obyło się bez drobnego psikusa. Oczywiście to Hannę zdenerwowało jeszcze bardziej, ale Evi poczuła odrobinę satysfakcji. ![]() Za to Blake była przeciwieństwem starszej siostry - spokojna, grzeczna i ambitna. ![]() Pokochała Effie i zajmowała się nią kiedy tylko miała wolną chwilę ![]() ![]() Chociaż Ever miała wielu znajomych, a także (zgodnie z przepowiednią wielu czytelniczek/ów) kręciło się koło niej wielu chłopaków to dziewczyna coraz częściej uciekała się do internetowych znajomości. Jako że pokochała pisanie odnalazła stronę, na której pisarze amatorzy mogli zamieszczać swoje wiersze, opowiadania i inne dzieła oraz rozmawiać z innymi. Dziewczyna była bardzo zadowolona że pewien ''młody pisarz z Sunset Valley'' jest (jak sama nazwa wskazuje) z Sunset Valley! Ev postanowiła zaryzykować i umówiła się z nieznajomym w parku. ![]() Jakież było zdziwienie Ever gdy okazało się, że mężczyzna jest kilka lat starszy! (nie żeby coś - ja nic nie mam do mudżinków, wręcz przeciwnie ja ich totalnie kocham ![]() ![]() Mimo wszystko polubili się od razu. Spędzili całe popołudnie na rozmowie, aż nawet zaleciało między nimi jakąś chemią... ![]() Ever świetnie bawiła się z nowo poznanym Tylerem. Chyba nawet się zakochała... ![]() ![]() Od tamtego spotkania widywali się regularnie. Ever była zachwycona chłopakiem i chyba z wzajemnością... Oczywiście rodzice nie byli zachwyceni nowym chłopakiem córki, szczególnie Damon nie mógł go zaakceptować. ![]() Żeby dolać oliwy do ognia, później okazało się, że Tyler niedawno ukończył studia i wkrótce ma podjąć pracę w szkole, do której chodziły dzieci Hudsonów... Mimo jawnego sprzeciwu i protestów rodziców, Ever nie przestała spotykać się z nauczycielem. Gdy tylko rodzice wyjechali na weekend, Ev wysłała Blake do koleżanki, a sama zajęła się swoją miłością... ![]() ![]() ![]() Czy Ever popełniła swój największy błąd życia czy uda jej się z tego wyjść? Co powiedzą Hanna i Damon? A co z Blake? Dowiecie się już w kolejnym odcinku, więc czekajcie cierpliwie ![]() Dobra, miało być więcej, ale zdecydowałam się to jednak podzielić, bo sama nie ogarnę później co się dzieje, a co dopiero wy ; )
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|