![]() |
#32 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
Oj tam, to nic, że jest nudno - mnie się podoba i czytam
![]() Czekam na dalsze losy. I bardzo polubiłem dziewczynki :3 |
![]() |
![]() |
#34 |
|
![]()
miło mi, że podobają wam się dziewczynki ; )
szalola bo przez ciebie tęsknię bardziej! : ( ale łatwiej mi sobie wyobrazić w SV Malibu niż Bev eyvee możliwe ![]() + dziękuję bardzo Horsez - za to że ściągnęłaś sobie to osiedle i że mi podałaś linka - świetne jest, szukałam ostatnio dokładnie czegoś takiego ![]() tymczasem... kolejna porcja zdjęć nicniewnosząco-nudnych ![]() Effie trochę podrosła... i to całkiem sporo. Przy adopcji pisało ''mały pies'', a tymczasem Eff jest potężnym chow-chowem... no ale cóż - mówi się trudno i płynie się dalej ![]() ![]() ![]() Hanna bawi się z Eff, a Damon z Blake, która już niedługo podrośnie i przestanie tylko bawić się, spać, jeść i robić pod siebie... ![]() Ever postanowiła zapisać się na balet. Zaczęła też trochę pisać i (ku mojemu zdziwieniu) osiągnęła poziom 7 w ciągu jakichś 2-3 godzin o.O ![]() podobnie jak tatuś uwielbiała gry wideo ;3 ![]() ![]() w szkole miała wielu przyjaciół, ale coś ostatnio się z tym małym Bunchem zaprzyjaźniła ![]() a wieczorem cała rodzina starała się przebywać razem (oczywiście Blake spała HAHA). nie wiem tylko co Hannie odwaliło z tą sukienką. no i butami o.O ![]()
![]() |
#35 |
|
![]()
wlasnie chcialam zauwazyc, ze Hannie strasznie ladnie w tej kiecce i butach ;D
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
|
![]()
jjjacie dawaj mi Ever jako nastolatke!! założe sie, że będzie śliczna. Blake też
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#39 |
|
![]()
Chow Chow♥
biega u mnie na osiedlu identyczny, słodziak taki mini lew ![]() Dziękuję za podziękowania ale nie są dla mnie. A bynajmniej nie wiem o co chodzi. Może jednak ci pomogłam? nie.. nie wiem- w każdym razie dziękuję Milkie. Oczywiście chciałam bardzo podziękować Milkie za danie mi dziewczynek dla przyszłych pokoleń ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
|
![]()
o kurcze, przepraszam Cię bardzo, chodziło mi o Katerinę, tak to jest jak się coś robi o 1 w nocy... także przepraszam was obie, ale to mi się pokręciło ; )
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|