![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Odcinek 9 - nie wiem, czy wnosi aż tak dużo ale cóż...
![]() a podczas gry przysłuchiwałam się http://www.youtube.com/watch?v=v_yTphvyiPU , jakoś mnie tak romantycznie nastawia ;3 U Hudsonów nie dzieje się póki co nic ciekawego (dlatego gram głównie u Fitzgeraldów ^^). ''Grupowe'' urodzinki, czyli świeczki dmuchają Hanna, Damon i Blake ; ) ![]() ![]() Tak więc przenosimy się. Nie wiem, dlaczego wy aż tak wątpicie w Tylera : ( jest na prawdę przykładnym ojcem, między nim a małym jest ogromna więź. ![]() Oczywiście młoda mama też stara się poświęcić swojemu maleństwu jak najwięcej czasu. Gdy już ''ogarnie'' szkołę, zabiera Ezrę na plac zabaw, albo uczy go mówić. ![]() ![]() (niestety ładnie schodził, a ja tak lubię te ich grymasiki ;/) no i w końcu Ever stała się młodą dorosłą (nie mam zdjęć jak dmucha świeczki, więc macie takie xd) ![]() ![]() ''Miłość rośnie pośród naaaaaaaaas'' ![]() Tyler w wolnych chwilach uczy synka chodzić. ![]() SUODZIAKI ![]() ![]() Rodzinne zakończenie szkoły. Nie będę ukrywać, Ever zakończyła edukację na poziomie dostatecznym... Za to jest uzdolnioną pisarką (napisała już 1 książkę) i chyba będzie się rozwijać w tym kierunku ; ) ![]() Pamiętacie jak Tyler oświadczył się Ever? No więc przyszedł w końcu czas na ślub ;D ![]() Był piękny (aż sama bym taki chciała), pojawiło się dużo gości (nawet Damon przyszedł, chociaż cały czas stał z boku i tylko obserwował) i wszyscy świetnie się bawili ; ) ![]() ![]() ![]() Danuta Laandgrab w stroju kąpielowym - me gusta ![]() ![]() ''proszę o ciszę, muszę się skupić, bo się potnę'' ![]() ![]() ![]() ![]() mój ukochany maluszek przez całe wesele bawił się spokojnie w piasku, jednak kochane to dziecko jest! ![]() ![]() no i konsumpcja związku ;33 (już w dresach ahaha) - Kochanie, wiesz co... Popatrz, mamy takiego małego wspaniałego Z, może to już czas, żeby sprawić sobie kolejne maleństwo? ![]() Co myślicie o nowej fryzurze Ever? Spodobała mi się i na razie została w tej ![]()
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|