Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > Opowiadamy jak sobie gramy
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 18.08.2012, 23:24   #11
inseparable

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Nudne historie simów Milkie ;3

Odcinek 9 - nie wiem, czy wnosi aż tak dużo ale cóż...
a podczas gry przysłuchiwałam się http://www.youtube.com/watch?v=v_yTphvyiPU , jakoś mnie tak romantycznie nastawia ;3

U Hudsonów nie dzieje się póki co nic ciekawego (dlatego gram głównie u Fitzgeraldów ^^). ''Grupowe'' urodzinki, czyli świeczki dmuchają Hanna, Damon i Blake ; )

Tak więc przenosimy się. Nie wiem, dlaczego wy aż tak wątpicie w Tylera : ( jest na prawdę przykładnym ojcem, między nim a małym jest ogromna więź.

Oczywiście młoda mama też stara się poświęcić swojemu maleństwu jak najwięcej czasu. Gdy już ''ogarnie'' szkołę, zabiera Ezrę na plac zabaw, albo uczy go mówić.

(niestety ładnie schodził, a ja tak lubię te ich grymasiki ;/)
no i w końcu Ever stała się młodą dorosłą (nie mam zdjęć jak dmucha świeczki, więc macie takie xd)

''Miłość rośnie pośród naaaaaaaaas''

Tyler w wolnych chwilach uczy synka chodzić.

SUODZIAKI akurat u nich zupełnie nie pasuje powiedzenie ''mami-synek''

Rodzinne zakończenie szkoły. Nie będę ukrywać, Ever zakończyła edukację na poziomie dostatecznym... Za to jest uzdolnioną pisarką (napisała już 1 książkę) i chyba będzie się rozwijać w tym kierunku ; )

Pamiętacie jak Tyler oświadczył się Ever? No więc przyszedł w końcu czas na ślub ;D

Był piękny (aż sama bym taki chciała), pojawiło się dużo gości (nawet Damon przyszedł, chociaż cały czas stał z boku i tylko obserwował) i wszyscy świetnie się bawili ; )

Danuta Laandgrab w stroju kąpielowym - me gusta

''proszę o ciszę, muszę się skupić, bo się potnę''

mój ukochany maluszek przez całe wesele bawił się spokojnie w piasku, jednak kochane to dziecko jest!

no i konsumpcja związku ;33 (już w dresach ahaha)
- Kochanie, wiesz co... Popatrz, mamy takiego małego wspaniałego Z, może to już czas, żeby sprawić sobie kolejne maleństwo?

Co myślicie o nowej fryzurze Ever? Spodobała mi się i na razie została w tej a wam jak się wydaje - która lepsza?

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania