![]() |
#81 |
Reputacja: 10
|
![]()
Odcinek 9 - nie wiem, czy wnosi aż tak dużo ale cóż...
![]() a podczas gry przysłuchiwałam się http://www.youtube.com/watch?v=v_yTphvyiPU , jakoś mnie tak romantycznie nastawia ;3 U Hudsonów nie dzieje się póki co nic ciekawego (dlatego gram głównie u Fitzgeraldów ^^). ''Grupowe'' urodzinki, czyli świeczki dmuchają Hanna, Damon i Blake ; ) ![]() ![]() Tak więc przenosimy się. Nie wiem, dlaczego wy aż tak wątpicie w Tylera : ( jest na prawdę przykładnym ojcem, między nim a małym jest ogromna więź. ![]() Oczywiście młoda mama też stara się poświęcić swojemu maleństwu jak najwięcej czasu. Gdy już ''ogarnie'' szkołę, zabiera Ezrę na plac zabaw, albo uczy go mówić. ![]() ![]() (niestety ładnie schodził, a ja tak lubię te ich grymasiki ;/) no i w końcu Ever stała się młodą dorosłą (nie mam zdjęć jak dmucha świeczki, więc macie takie xd) ![]() ![]() ''Miłość rośnie pośród naaaaaaaaas'' ![]() Tyler w wolnych chwilach uczy synka chodzić. ![]() SUODZIAKI ![]() ![]() Rodzinne zakończenie szkoły. Nie będę ukrywać, Ever zakończyła edukację na poziomie dostatecznym... Za to jest uzdolnioną pisarką (napisała już 1 książkę) i chyba będzie się rozwijać w tym kierunku ; ) ![]() Pamiętacie jak Tyler oświadczył się Ever? No więc przyszedł w końcu czas na ślub ;D ![]() Był piękny (aż sama bym taki chciała), pojawiło się dużo gości (nawet Damon przyszedł, chociaż cały czas stał z boku i tylko obserwował) i wszyscy świetnie się bawili ; ) ![]() ![]() ![]() Danuta Laandgrab w stroju kąpielowym - me gusta ![]() ![]() ''proszę o ciszę, muszę się skupić, bo się potnę'' ![]() ![]() ![]() ![]() mój ukochany maluszek przez całe wesele bawił się spokojnie w piasku, jednak kochane to dziecko jest! ![]() ![]() no i konsumpcja związku ;33 (już w dresach ahaha) - Kochanie, wiesz co... Popatrz, mamy takiego małego wspaniałego Z, może to już czas, żeby sprawić sobie kolejne maleństwo? ![]() Co myślicie o nowej fryzurze Ever? Spodobała mi się i na razie została w tej ![]()
|
![]() |
#82 |
|
![]()
Albo jestem ślepa, albo nie widzę nowej fryzury, albo chodzi o tą z wesela
![]() Cudowna rodzinka- Ever, Tylor i Ez ![]() Blake też niczego sobie ywrosła ![]() Czekam na dalszą część ![]()
![]() |
![]() |
#83 |
|
![]()
Aww ślicznoty
![]() down: oj tam, oj tam ![]() Ostatnio edytowane przez easey : 19.08.2012 - 09:52 |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
|
![]()
easey, jesteś niedoinformowana tuńćzyku, poniżej 15 nie wolno
![]()
![]() |
![]() |
#85 |
|
![]()
A mi sie Tyler podoba, tez mialam kiedys murzynka Miguela jeszcze stare dzieje w ojsg ;D Ezra jest slodziutki, nie moge sie doczekac jego wersji nastolatka ^.^ W koncu slub!
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez eyvee : 19.08.2012 - 10:47 |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Reputacja: 11
|
![]()
Mi również się Tyler podoba, wygląda na szczęśliwego i dobrego ojca
![]() Ślub piękny ![]() ![]() Czekam na dalszą część, wciągnęło mnie ![]()
![]() |
#87 |
Reputacja: 22
|
![]()
Śliczny bobasek
![]() Ślub ładny, ale szkoda że nie zrobiłaś go w dzień |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Cóż to był za ślub. Goście w strojach kąpielowych
![]() Drugie "Z"? Suuuper xD No może się odrobinkę przekonuję do Tylera, odrobinkę. Mały jaki grzeczny ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
|
![]() Cytat:
![]() eyvee - pamiętam Miguela! ![]() easey - bendzie wiencej za niedługo. ;D
@Mod: bardzo nieregulaminowa sygnatura! Ostatnio edytowane przez inseparable : 19.08.2012 - 16:25 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
|
![]()
Zacznijmy od Hudsonów (chociaż znowu niewiele się działo)
Effie się postarzała i trochę posiwiała ; ) moim zdaniem wygląda prześmiesznie ![]() Hanna dalej rozwijała swoją karierę malarki... ![]() … a Blake podążała jej śladami. ![]() Dziewczyna była kompletnym przeciwieństwem siostry. Pilna, ambitna, miała same 5. Nikogo nie zdziwiło, gdy dostała stypendium jednej z najlepszych szkół w ''okolicy''. Rodzice nie byli do końca zadowoleni z rozstania z córką, jednak dla ''jej dobra'' zgodzili się. ![]() Blake oczywiście zapewniła że da sobie sama radę i będzie dzwonić codziennie. ![]() No i się przenosimy. Tyler i Ever wciąż starali się o dziecko, jednak bez skutków. ![]() ![]() ![]() Oboje byli trochę smutni. Tyler próbował oderwać swoje myśli głównie zajmując się Ezrą. ![]() … a Ever postanowiła udać się na badania. Bała się że to przez jakieś problemy zdrowotne. ![]() Diagnoza była jedna. Ev dowiedziała się że generalnie to wszystko przez stres, jaki towarzyszył jej ostatnimi dniami. Oprócz tego wykryto u niej cukrzycę. Ona również mogła utrudniać zajście w ciążę. Lekarz poinformował ją także o zagrożeniach wynikających z ciąży z tą chorobą. Mogła się ona skończyć opłakanie zarówno dla dziecka jak i dla Ever. Jednak dostała odpowiednie leki i czuła się bezpieczniej. Nie chciała sobie odpuścić, bardzo zależało jej na kolejnym maleństwie... ''Wszystko będzie dobrze, kochanie'' ![]() Przyszedł czas urodzin Ezry. ![]() ![]() Mój mały przystojniak ;3 ![]() I kolejna próba... ![]() Chyba poskutkowało, bo Ever coś niewyraźnie się czuje... ''Oby to było to!'' ![]() A i owszem ![]() ![]() ![]() Tyler już wie. Trzeba jeszcze powiedzieć małemu, który bardzo się ucieszył, że będzie miał brata lub siostrę ; ) ![]() Jednak ciąża jest zagrożona. Zgodnie z zaleceniami lekarza, i pod czujnym okiem dwóch mężczyzn, Ever większość czasu odpoczywa. ![]() ![]() O tak, bacznie obserwują, pałaszując śniadanko ![]() ![]() Tyler bardzo dba o żonę, też chce drugie dziecko! Xd ![]() ![]() ![]() Wyręcza ją nawet w obowiązkach domowych, jako że ona musi leżeć plackiem... ![]() A brzuszek rośnie... ![]() … i rośnie. ![]() Ever w zasadzie całe dnie spędzała przed telewizorem, rozmawiając przez telefon czy (polubiła to) siedząc w wannie ; ) ![]() ![]() ![]() Ajj, zaczęło się... A nie powinno, bo to początek 7 miesiąca... ![]() RATUNKU, POMÓŻCIE MI, BO ZEMDLEJĘ! (a oczy to ma jak naćpany) ![]() - Skończ się drzeć i leć po samochód! Jedziemy do szpitala! ![]() I w ramach... odstresowania? Ev prowadzi ;D ![]() A co się urodziło? ;3 Dowiecie się już wkrótce.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|