Cytat:
Napisał Altair
Hmm.. odcinek świetny  Pan Armata po przedstawieniu się mnie rozwalił. A tamten idiota za kogo się ma? Bardzo przepraszam, ale współczuję Marcie, która musiała spać z tym chamem, nie wiedząc, że np.: przed kilkoma godzinami uprawiał pewne rzeczy z inną kobietą. To niedorzeczne... Hmmm.,.. CHCĘ WIELKĄ STOPĘ! I CHCĘ SIMOROŚLA. To tyle odemnie :3 i sądzę, że powinna zajść zmiana rodzinki ^^ Czekam ! 
|
Dziękuję :3 Jak widać nie rozpieszczam swoich simów..... A może jednak.... O tym w następnym odcinku
Cytat:
Napisał MPS
Bardzo chętnie poczytam coś innego w Twoim wykonaniu, ale pamiętaj, aby najpierw doprowadzić historię Marty do końca
Bo jeśli teraz ją zostawisz i obiecasz, że do niej wrócisz, to ja wiem, jak będzie Sam tak robiłem
|
Przysięgam na mrok, że dokończę!
Cytat:
Napisał MPS
Bohaterce spodobał się Kajtek, ale czy tylko on?
|
Jak to brzmi

Na razie nie chcę nic mówić.
Cytat:
Napisał MPS
Dziewczyna powinna się nad tym zastanowić, bo jeśli nic nie czuje do Adama o zabawnym nazwisku, to może powinna wprost mu o tym powiedzieć? Facet pozwolił jej zamieszkać w luksusowym domu, sponsoruje jej wakacje... Całkiem bezinteresownie? Nie sądzę Jeśli w porę nie uświadomi Armaty, potem może okazać się, że on chce "zapłaty". Co innego, jeśli coś do niego poczuła - wtedy powinna przyjąć propozycję wyjazdu.
|
Ejjj.... To ja tu jestem autorką
Cytat:
Napisał kedziorek92
Pierwszy raz zajrzałam do dwójkowego ojsg i muszę przyznać, że mnie wciągnęło
Podoba mi się to jak piszesz, lekko i humorystycznie, momentami śmiałam się na głos (zabił go alkohol - przejechała go ciężarówka z piwem)
|
miło mi
Cytat:
Napisał kedziorek92
A. Rmata też mnie rozwalił, swoją drogą jakoś nie podoba mi się to jego szastanie kasą na prawo i lewo. To wygląda tak jakby chciał kupić Martę.
A Mateusz to wieprz i tyle. I jeszcze nie pozwalają jej spotkać się z córkami, bezmózgowe korniszony wredne
|
haha, bezmózgowe korniszony

Takie życie....
Cytat:
Napisał kedziorek92
Pomysł na nowe nadnaturalne ojsg mi się podoba, ale tylko pod warunkiem, że zobaczę zakończenie tej historii. Też nie lubię, jak ktoś kończy w połowie swoją pracę..
W każdym razie czekam na następny odcinek
|
Cieszę się, że pomysł wam się podoba i sądzę, że powinien was zaskoczyć
Cytat:
Napisał Ciastek
O tak nadnaturalna rodzina to jest to! Myślę, że mogłoby być ciekawie, nawet bardzo
Jeżeli chodzi o męża Marty, to się nie wypowiem, ponieważ nie ma sensu powtarzać sto razy wypowiedzi innych A Adam wydaje się zbyt pewny siebie...
|
Rodzina? Hmm... Tak bym tego nie nazwała

Dlaczego jesteście tak wrogo nastawieni do Adama? Czy człowiek nie może być miły? <trochę bardzo....>
Cytat:
Napisał Malin
Jakże to tak? Wyrzucić żonę na ulicę, bez rzeczy, bez pieniędzy, odseparować od córek? Co temu Mateuszowi odwaliło? I tylko dlatego, że pogrążona w żałobie trochę się od niego oddaliła? No kurde, wkurzyłam się!
|
Tak naprawdę to mnie Mateusz zaczynał denerwować

ciągle pogwizdywał do jakiś obcych panienek, do tego własna żona go nie interesowała

i trochę taki dziwny był
Cytat:
Napisał Malin
Skoro sobie znalazł kochankę z Ukrainy, to on powinien się wynosić z domu, a nie ona!
|
Tylko pamiętajmy, że to dom Mateusza
Cytat:
Napisał Malin
Całe szczęście, że spotkała tego ARmatę, przynajmniej nie musiała spać gdzieś pod mostem... Coś mi się zdaje, że kroi się niezły romans z tego, skoro pozwolił jej zamieszkać, daje kasę na zachcianki i nawet zaprasza na wakacje Fajnie by było, gdyby Marta odzyskała jeszcze dzieci, mogłaby sobie ułożyć życie i zapomnieć o tym draniu Mateuszu, który zasługuje tylko na łomot.
|
Przynajmniej ty nie masz nic do Armaty
Cytat:
Napisał Malin
Jeśli chodzi o postacie nadnaturalne, to masz moje błogosławieństwo Uwielbiam magię i jeśli właśnie z tym wiążesz kolejną historię, to będzie ciekawie poczytać.
Pozdrawiam!
|
Dziękuję :3
Cytat:
Napisał ruda
Jeśli o mnie chodzi, to jestem za, lubię istoty nadprzyrodzone
Doprowadź tą historię do końca i bierz się za nowy projekt :3
|
Już się biorę

Ale trochę dużo roboty
Cytat:
Napisał ruda
Nieźle Marcie życie skomplikowałaś, bardzo mi jej szkoda, że nie może się widywać z dziećmi i jakaś małpa nie pozwala jej na to. No i rodzice :<
Smutny ten odcinek, mimo że znalazła miejsce gdzie mogła zamieszkać.
|
Nareszcie ktoś zwrócił uwagę na (co prawda mały) wątek z rodzicami ;_; Odcinek smutny, ale za to następny będzie weselszy

, ale już więcej nic nie powiem
Bardzo wszystkim dziękuję za komentarze, naprawdę uwielbiam wasze opinie