![]() |
#22 |
Reputacja: 11
|
![]()
-U mnie zawsze simy są po studiach zazwyczaj to właśnie grę zaczynam od studentów ale czasami mi sie nie chcę wtedy tworze zwykłych simów.(To jest raczej rzadkość)
- Moje simy zawsze same zajmuja się, dziećmi chyba że ida do pracy wtedy maja zamówioną opiekunkę. - Staram się, by simy same zajmowały sie sprzataniem domu i ogrodem, ale czasami zamawiam im Ogrodnika i Sprzątaczkę. - Jeżdżę simami na zakupy do sklepów z żywnościa ciuchami, zwierzętami. - Jak simy są na studiach to staram im się, rozwinać wszystkie umiejetności na maksa. - Dzieci w wieku szkolnym oprócz odrabiania pracy domowej pomagają zawsze w ogrodzie i ucza się, umiejętności by potem dostać kilka stypendiów jak pójdą na studia. - Moje simy zawsze maja własny basen, staw oraz własny cmentarz na parceli domowej. - Lubię mieć simy wszystkie w jednym domu więc moje simowe rodziny mają maks 3 dzieci w różnych przedziałach wiekowych. - Zawsze zaczynam grę w domku twórców a potem jak simy mają więcej pieniędzy to ich przeprowadzam i buduje im własny domek. - Nie używam kodów.
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|