Cytat:
Napisał zły chipsik wrogar
LOL kończysz juz 3 rodzinkę dlatego że było TROCHE mało komentarzy.Wogóle nie rozwijasz fabuły.A co do tych worków to chodziło o to że Fleen zabił Jula i Klin?
|
Ok, a wiec. Nie koncze tylko z jednego powodu. Innym powodem jest np.: to, ze rodzinka, na ktora pomyslu nie mam, nie ma po prostu sensu. Bo poco pisac cos na sile? Cos na co nie mam pomyslu? Rodzinke, ktora byla przed ta skonczylem, poniewaz fabula skonczyla sie tak jak chce, a dalej nie bylo senu ciagnac czegos co sie juz skonczylo. Wracajac do liczby komci. Wydaje mi sie, ze pamietacie jak moja pierwsza i druga rodzinka nie byla zbyt doskonala, prawda? Wtedy komcie, ktore byly negatywne i pouczaly mnie lecialy jeden za drugim. Teraz jak sie poprawilem i wg siebie pisze kilka razy lepiej, bo gdyby poruwnac moje drugie ojsg, np z tym, to przepasc jest niesamowita. Jak widac, moje ojsg sie znudzilo, a wtedy co mialem komcie, to o nie jednego musialem prodic. Teraz nawet jak napisalem do kilku osob, o nowym odc. to powiedzialy, ze przeczytaja i dodadza komcia, a teraz gdy mija ktorys dzien z kolei, to skmentowaly oinne opowiadania, a na moim rosna tylko odwiedziny, poniewaz co jakos czas sprawdzam czy ktos w ogole na tym jest, lub czy ktos to skomentowal. Wiekszosci z Was nie bd sie chcialo tego czytac, poniewaz jest to troche dlugie, no ale trudno. Z gory przepraszam za brak znakow pl!
Maqryll