![]() |
#11 | ||||||||
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A tymczasem... Cytat:
Cytat:
![]() Opis snu z błogiego, wręcz romantycznego nastroju przeobraził się w mrożącą krew w żyłach scenę akcji, gdy ziemia się rozsuwa! Jeju, naprawdę, bardzo mi się to podobało! ![]() Cytat:
Uwielbiam motywy snu (w moim FS na szczęście też się taki pojawi ^^), ale tu już rozgrzałeś moją ciekawość do czerwoności! Co też tej Lynn siedzi w głowie, że ma takie sny?! Cytat:
Przecinek zbędny, bo jedno zdanie nie ma tak naprawdę nic wspólnego z drugim. Wczoraj w którymś z komentarzy do Alice wyłapałam bład tego samego typu... ![]() Cytat:
![]() Nie wiem, co z tymi kapeluszami jest nie tak, ale wyglądają mega sztucznie, natomiast beret szofera to już totalne zUo ![]() Cytat:
Zmiana nastroju powiadasz? Jeśli tak, to zdecydowanie na lepsze. Doprawdy, nie mam temu odcinkowi nic do zarzucenia, podejrzewam zresztą, że to jeden z lepszych, jakie się pojawią na łamach tego tematu ![]() Wyszło tajemniczo i intrygująco, nowe postacie mają "charakterek", co mi się bardzo podoba. Doskonale poradziłeś sobie z odprawą celną ![]() ![]() Jest coraz lepiej (zresztą, czy kiedykolwiek było źle?), aczkolwiek chciałabym, żebyś uchylił nam rąbka tajemnicy xD Nie można trzymać czytelników zbyt długo w niepewności ; D (a domyślam się, ze masz na to szaleńczą ochotę ;>) No i nie każ tyle czekać na kolejną część, bo zabiję!!! 10/10 |
||||||||
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|