![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Awww, Olympic! No już chyba nic lepszego na tym forum mnie nie mogło spotkać! Zaraz zabieram się za czytanie, chociaż patrząc po zdjęciach i odpowiedziach na komentarze, widać, że znasz się na rzeczy, co - nie ukrywam - przyprawia mnie o przyjemny dreszczyk, bo nie wiele jest osób, które wiedzą więcej niż to, co u Jamesa Camerona
![]() ![]() EDIT. Nawiązanie do Lusitanii! Boże wszechmogący! ![]() ![]() ![]() EDIT. 2 Przeczytałam. Błędy już chyba wszystkie wyłapane, z resztą nawet jeśli nie, to nie jestem w tym za dobra ![]() ![]() W I rozdziale troszeczkę mi nie pasuje fakt, że cały dzień chodzą w wieczorowych sukienkach, chociaż może dlatego, żeby mieć w co ubrać bohaterki w dalszych odcinkach, więc to tylko takie szczegóły, bo przecież nawet tak spory wybór jak all about style jest ograniczony... ![]() ![]() A już z takich serioserio pierdół, to kabiny z pokładu B a nie C były tymi najbardziej luksusowymi z prywatną łazienką ![]() ![]() Czekam na następny odcinek. Ostatnio edytowane przez lizzielovesit : 15.08.2013 - 12:35 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|