![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak na razie to wszystko wygląda świetnie i może gra będzie naprawdę dobra ale staram się jeszcze jakoś specjalnie nie cieszyć i nie nakręcać. Pamiętam, że strasznie nie mogłem się doczekać nowego SimCity, które zapowiadało się dobrze, a potem ogromne rozczarowanie więc tutaj staram się opanować ;d
Na minus jest oczywiście interfejs, który wielu z Was się nie podoba i słusznie bo wolałbym podobny do tych z TS2 i TS3 tylko z drobnymi zmianami niepotrzebnie przy nim kombinowali ;. Oczywiście włosy też są straszne.. gorsze niż w 3. I mam nadzieję, że simowie będą normalnie wsiadali do samochodów i tramwajów, a miasto będzie miało jakieś centrum, a nie takie wioski ;o Ale niestety obawiam się, że nadal miasta będą wymarłe i puste.. Chociaż nie wiem co im stoi na przeszkodzie skoro rozwiązali problem z korkowaniem się simów i tym, że np. nie mogą przejść obok czegoś bo miejsca nie ma. A wiecie może czy dzisiaj coś będzie nowego? Gdzieś czytałem, że będzie dzisiaj trailer ale EA zapowiada 22 sierpnia, a nie dzisiaj... |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|