|
|
#7 | |||||||||
|
Reputacja: 15
|
Kurczę, ale fajnie, że już tyle komentarzy
Zapomniałem jakie to wspaniałe uczucie Błędy no są, bo całość nie jest pisana w jakimś szczególnym skupieniu. Oczywiście mógłbym rozbudować opisy i zrobić wszystko bardziej literackie, ale to FS będzie nieco w innym stylu od tego, co pisałem poprzednio. Odrobina kiczu plus jakaś zawiła intryga = moje nowe FS Co do ostatniego zdjęcia to faktycznie, przesadziłem Pod wieczór je podmienię. Caesum Cytat:
Ona nie jest już taka młoda Co do kontrastu to jest to celowe - ona z tych wyższych sfera, ładna, jasna buzia On - ciemna, pomarszczona, niewyraźna i zarobiona twarzucha A co do delikatności - jakbyś się zakochał w 80-letniej babci do dla Ciebie jej twarz też byłaby delikatna ![]() Cytat:
Cytat:
Widocznie - jeszcze za mało ![]() Cytat:
![]() Liv Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Taki słomiany zapał, ale co zrobić Tym razem chce się postarać, specjalnie nie narzuciłem sobie jakiegoś wysokiego stylu tylko taką luźniejszą opowiastkę, co bym mógł sobie tak dla zabawy popisać ![]() ruda Cytat:
Ale trzymam za słowo ![]() Searle Dzięki za miłe słowo! ![]() redmoon Cytat:
Ale w sumie to mi na rękę - mniej zdjęć, mniej roboty ![]() Edit: Stwierdziłem, że muszę to jednak Wam napisać FS planuję zrobić w takim stylu, że odcinki będą krótkie, wypuszczane seriami dzień po dniu. Nie wiem na ile mi to wyjdzie , mam już napisane xx odcinków - uznałbym to za pierwszą serię i jeżeli by się podobało, to można by pomyśleć co dalej
Evil is a Point of View Ostatnio edytowane przez Gio : 13.09.2013 - 15:36 |
|||||||||
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|