|
|
#11 | |||||||||
|
Reputacja: 15
|
Diana
Cytat:
Mam nadzieję, że będzie takich więcej ![]() Cytat:
![]() WhiteSugar Cytat:
Oczywiście nie sugerowałem się w żaden sposób serialem, ale wiadomo, jak się obejrzało 8 sezonów to tak to jakoś tkwi w podświadomości Dzięki za komentarz i postaram się tego nie zmarnować ![]() Caesum Cytat:
A kto woli czytać małymi częściami - no to jak znalazł takie FS Twoje uwagi są dla mnie bardzo cenne, ale pozwól mi trochę poeksperymentować. Ja w tym dziale utworzyłem już naprawdę dużo tematów i każdy wie, jak to się skończyło Może wreszcie trafię na odpowiednią dla mnie formę? Oczywiście musi być też ona odpowiednia dla Was, bo inaczej to by było bez sensu. Pożyjemy, zobaczymy Dzięki za komentarz. Yuki Cytat:
A co do długości to jak napisałem już wyżej do Caesuma - póki co zadecydowałem zostać przy aktualnej formie częstych, ale krótkich odcinków. Jeżeli coś zmieni, to wszystkich poinformuję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale takie miałby byc. Nie chodzi o to, że nie umiem skonstruować normalnego, opisowego akapitu, tylko najzwyczajniej nie miało tutaj takich być. Jest napisane wszystko co potrzebne do ogarnięcia fabuły i nic poza tym. ![]() Cytat:
Do tego faktycznie przyłożę większą wagę Dzięki za wyczerpujący komentarz Senoy Aniołek, prawda? Dzięki za taki bardzo miły komentarz Uwielbiam wątki kryminalne i wepchnę to wszędzie Podobnie jak zawiłe historie miłosne (moje dotychczasowe nie były tak zawiłe, bo żadne FS nie przetrwało próby czasu ) ale tutaj ma się to zmienić Cytat:
Chyba sobie to wydrukuję i przykleja do ekranu Dzięki za komentarz! Nowy odcinek wstawię dziś wieczorem lub jutro po południu
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|