| 

| 
		#11 | |
| 

Reputacja: 19 

| 

Korzystajac z okazji, ze juz jestem na forum, zostawiam slad tam gdzie powinienem  

Wiec przyszedlem z komentarzem   Ogolnie bardzo fajny numer. Wywiad z tubisiowa Fallenka dobry, czegos sie dowiedzialem ![]() Nowinki techniczne, bardzo... kubussiowe :> Jeden z dwoch artykulow, w ktorym bylo czuc pioro konkretnego usera   Forumowe Opowiesci... o totototo, bardzo mi sie to podoba   Sam mam plan na zrobienie forumowego VS za jakis czas   Opowiadanie w stylu rudej. Ladnie napisane z humorem. "smutajace kongury" to mi sie snily po rozmowie z kubussiem jako, ze mnie do nich przyrownal xDRanking nickow... ahhh, dziekuje za 9 gwiazdek   Pewnie gdyby sie dalo, dalej bym byl "Es eskiem" a tak powrocil, choc nie koniecznie stary dobry Don. Bo wkoncu wczesniej bylo "Don Sheogorath" ![]() Forum mowi, po raz kolejny moja opinia sie tu znalazla ![]() co do Cytat: 

No i zaznaczylem tez fakt, ze pewnych rzeczy nie da sie zrobic dlatego, ze administracja nie ma dostepu do pewnych funkcji.To ogolnie tyle. Reszta artykulow jest rowniez fajna, ale nie ukrywam, ze te wymienione wyzej najbardziej mnie zainteresowaly. Dobra robota  

| 
|
| 
		 | 

|             

| 

| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |

| 

|