|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hmm, numer spoko, tak jak reszta zresztą. Do niczego nie mam większych zastrzeżeń, albo w sumie mam. Dział "Polecane TS3" to jest jakaś porażka. Nie mówię o zachwalanych ubraniach czy fryzurach, bo tu akurat jest okej, ale sposób prezentacji?! Nieostre, źle kadrowane zdjęcia? NAPISY KTÓRE ZASŁANIAJĄ TWARZE?! I te strzałki, wtf? Jakby nikt nie wiedział jak wyglądają buty, kostium kąpielowy... Najlepszymi działami stale pozostają "M Jak Mieszkanie" oraz "Polecane TS2" - Jin i Livcia jak zwykle spisali się na medal, gratulacje! :3 Podoba mi się również renoma w "Trochę kultury", z niecierpliwością oczekuję 23 listopada. *-* "Forumowe opowieści" - kurna, ten dział jest genialny,a opowiadanie tak bardzo jest nasycone Rudą i jej tekstami, więc od razu rozpoznałem autora. *no chyba, że się mylę...* Także wielkie ukłony w stronę autora/autorki, rozbawił/a mnie!
![]() Reszty artykułów nie oceniam, są zwyczajne i przyzwoite ![]() Czekam na kolejny numer.
![]() |
#2 | |
|
![]() Cytat:
![]() A od siebie dodam, że jeśli ktoś chce się znaleźć w dalszych częściach opowiadania, niech pisze w komentarzach. Uwzględnię każdego przy następnym odcinku ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|