Wróć   TheSims.PL - Forum > Inne > TheSims.pl - archiwum
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 03.10.2013, 17:45   #11
Pink Panther

Reputacja: 25
Domyślnie Odp: Zmiany w administracji i moderacji

Cytat:
Napisał Cytrynowa Wiśnia Zobacz post
ale wydaje mi się, że moderator ma po prostu ograniczone funkcje, najlepiej błoby chyba jakby mod mógł po prostu więcej...
Tłumaczyłem Ci już Między adminem i modem jest ogromna różnica. Od strony technicznej administratorzy mają możliwość tworzenia działów, zmiany nicków, instalowania nowych stylów, masowej korespondencji... Można by wymieniać i wymieniać. Jednak mają też wiele innych uprawnień. Na większości forów jest tak, że to administrator odpowiada za tworzenie regulaminów, podejmowanie najważniejszych decyzji, kierowanie całym forum (jak dyrektor firmą), jest "najwyższym sędzią". Ciekawe do kogo mamy się teraz odwoływać w wypadku niesłusznie nadanego ostrzeżenia czy zamknięcia tematu zgodnego z regulaminem forum, skoro wszyscy w ekipie są równi (pod względem rangi i funkcji). Poza tym nawet na dużo większych forach nie ma aż 6 administratorów. To tak, jakbyśmy mieli w Polsce 350 ministrów, 40 premierów i jedynie 10 posłów, spośród których każdy byłby jeszcze wiceministrem.
Pink Panther jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania