![]() |
#111 |
Reputacja: 12
|
![]()
Maqryll, co ci się znów nie podoba? Uważas, że aby być adminem trzeba pracować na tę funkcję parenaście lat? Jesli sobie na to zasłużyły...
No całkiem fajnie, tylko teraz w spisie wygląda to jakby kredziorek wykonywała całą robotę xD -> http://forum.thesims.pl/showgroups.php w kazdym razie życzę powodzenia! ![]() o my gy! Emotikony! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez Cytryśnia : 03.10.2013 - 17:32 |
![]() |
|
![]() |
#112 | |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]() Cytat:
![]() Dziękuję wszystkim i mam nadzieję, że Was nie zawiodę ![]()
![]() |
![]() |
#113 |
|
![]()
Cytrynowa Wiśnio,
streszczając mój wcześniejszy post: Administrator nie powinien być wybierany jak skarpetki rano po wstaniu, tylko przemyślaną, odpowiedzialną i na dobrych argumentach decyzją. A nie kurde, rozdajecie jak prezenty na gwiazdkę Jak nie prima aprilis to może serio święta już mamy kalendarz mi się popsuł, anyway >.< |
![]() |
![]() |
#114 |
|
![]()
rzeczywiście, teraz trochę dziwnie to wygląda, ale wydaje mi się, że moderator ma po prostu ograniczone funkcje, a teraz forum moze być sprawniejsze
najlepiej błoby chyba jakby mod mógł po prostu więcej...
![]() |
#115 | |
Reputacja: 25
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#116 | |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]() Cytat:
To, że ktoś jest administratorem nie oznacza, że jest poza wszelką władzą i może robić co chce. |
|
![]() |
![]() |
#117 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja szczerze gratuluje każdemu kto dostał rangę,zasłużyliscie sobie na to...
a ty Maqryll skończ biadolić gorzkie żale,jakie to forum złe itd.. bo wiesz nie chce sie nikomu tego słuchać wogóle widzę u ciebie pewny rodzaj schizy,najpierw narzekasz na nie dopracowane 4Ż a teraz zglaszasz swój udział... dziwaczne,pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Reputacja: 23
|
![]()
@PP zgadzam się. Niedługo dojdziemy do tego, że co drugi użytkownik będzie adminem/moderatorem..
Modeste, proszę Cie nie mów, że każdemu nie chce się tego słuchać. Wypowiadaj się za siebie, bo ja np. nie mam nic do postów Magrylla. |
![]() |
![]() |
#119 |
Administrator
Reputacja: 33
|
![]()
dobra, ale mod ma mniejszy panel i moze mniej. a w ten sposób np. jeśli jeden admin jest dostepny na forum moze załatwic jakas sprawe od razu [zmiana nicka itd]
pozatym jako adminki nie stałysmy sie jedna osobą, która w razie rozpatrywania słuszności warna/bana jednogłosnie stwierdza ze jest sluszny. wyobraz sobie, ze rozmawiamy na ten temat. Maqryll - daruj już sobie. kogo jak kogo ale szczerze mówiąc, jak czytam twoje posty to cokolwiek sie nie zrobi to tobie sie i tak nie podoba ![]() poza tym, ja tu wam buźki wrzucam, a wy bubacie ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
|
![]()
Zacznę od tego, mój drogi Perplexsiutu :*
Forum jest niedopracowane, jak Twoja pisownia, niestety. Nie chce się nikomu tego słuchać? Mój drogi zaprzeczasz właśnie szanownej administracji, która kazała wyrażać swoją opinię, a ja właśnie to robię, kotku. Kiedy ja się zgłosiłem do 4Ż? Jezusicku, czarna magia. i skończ już sapać, bo zniżyłem się do Twojego poziomu, niestety pora wstać, piękny. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|