Wróć   TheSims.PL - Forum > Inne > TheSims.pl - archiwum
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 03.10.2013, 22:34   #11
La Tortura

Reputacja: 23
Domyślnie Odp: Zmiany w administracji i moderacji

Cytat:
Zarzucasz Perplexowi, że wypowiada się za całe forum. A czemu wypowiadasz się za mnie? Dobrze wiedzieć, że moją intencją było "wyciszyć" sprawę i posłodzić.
Nie napisałam, że na pewno taki miałaś zamiar. "Myślę, że to miało być tak" - kluczowy zwrot. Ja myślę, że o to Ci chodziło. Tylko i wyłącznie ja, uważam, że miałaś taki cel. Przypuszczam.

Nazwij to zarzucaniem... Ja myślę, że wstawiłaś to, żeby nas jednak trochę 'uciszyć' i pozwolić na ochłonięcie. Pokazać userom, że też się liczą i że ich w jakiś sposób doceniasz. Nie neguję tego, jednak... Dlaczego ten post pojawił się akurat dzisiaj? Po tej dyskusji? Dlaczego nie pojawił się gdy na forum była stu procentowa cisza? ;p

Nie słodzisz mi - jasne. I przy tym zostańmy, nazwijmy to pochwałą. (:

Co do sygnatury - nie wypowiadam się już na ten temat. Cały pomysł z trollowaniem był według mnie nietrafiony, ale to jest twoja sygnatura i twój pogląd, który trzeba uszanować.

eeedit:

zapomnialam o tym:

Cytat:
Zarzucacie, że każdy może dostać admina? Cóż to za zarzut? Naprawdę każdy? Dlaczego Ty go nie masz? Ale przecież to tłumaczyłam już powyżej.
Ja uważam, że po prostu jest teraz zbyt dużo adminów, patrząc na wielkość forum.

Ostatnio edytowane przez La Tortura : 03.10.2013 - 22:37
La Tortura jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości)

Zasady Postowania