![]() |
#17 |
Reputacja: 26
|
![]()
Searle, dzięki za miły komentarz. Cóż, staram się, fajnie, że chociaż Ty skomentowałaś.
Dopiero teraz się zorientowałam, że nie pokazałam jak mieszkają Mashugowie. Cóż, mój błąd. Oto ich obecny dom: ![]() Jak widać, nie jest to cud architektury, ale też nie wydaje mi się by szpecił okolicę... No i mają prywatną małą plażę ![]() A teraz, kolejny odcinek. Odcinek 4 w którym znów poświęcamy uwagę głównie Na początek muszę wspomnieć, że Terry ma pupila. Znalazł go któregoś dnia, kiedy wstał wcześnie rano... ![]() ... a na podwórku kręciła się wiewiórka ziemna. Chyba tak się nazywa, nie jestem zoologiem ![]() ![]() Terry postanowił ją, a właściwie jego (bo umówmy się, że to samczyk), przygarnąć. ![]() Chłopiec wyprosił o rodziców, by kupili mu terrarium (?); nazwał zwierzątko Wiercik i trzeba przyznać, że ładnie się nim opiekuje. ![]() Ale opieka nad Wiercikiem nie zajmuje mu całego czasu. Musi się przecież jeszcze uczyć... ![]() ... łapać bandytów... ![]() ... obserwować otoczenie ze swego Posterunku Szeryfa... ![]() ... coś jeść... Oj, Terry, tort to nie jest najlepszy wybór na śniadanie! ![]() ... no i spać. ![]() Niekiedy również wyręcza rodziców w opiece nad młodszą siostrą... ![]() ... bawi się z nią... ![]() ... a czasem nawet po niej sprząta. ![]() Ale zawsze stara się poświęcić choć trochę czasu Wiercikowi. W tle możecie podziwiać Frankiego w walce ze zbędnymi kilogramami ^^ ![]() By nie było tak słodko, raz urwał się ze szkoły. Potem musiał gęsto tłumaczyć się mamie... cóż, zdarza się każdemu, prawda...? ![]() Co się tyczy jego rodziców - Frankie stosuje lekką dietę i ćwiczy codziennie rano. Efekty ma niezłe. ![]() A Sylvia Marie? Cóż, póki co, zajmuje się swoją młodszą pociechą... ![]() No a Dorotka najczęściej bawi się swoją lalką, którą przysłała jej ciotka ![]() Swoją drogą - wyjaśni mi ktoś, czemu ona dostała Wymyślonego Przyjaciela, a jej brat nie? cdn. Wiem, trochę mało ciekawie było tym razem. Ale mam nadzieję, że następnym razem będzie troszkę więcej komentarzy ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|