Kenny - pozostañmy przy TS2 lub TS3
Cytat:
Napisa³ Liv
Czy jakie¶ typy "mi³o¶ci" s± niedozwolone?
|
Nie, wszystkie typy "mi³o¶ci" s± dozwolone. Mo¿na ukazaæ zarówno mi³o¶æ rodzica do dziecka jak i mi³o¶æ platoniczn±.
Cytat:
Napisa³ Liv
Ca³owanie siê mo¿e zostaæ potraktowane jako podtekst seksualny 
|
Dobrze, wiêc go sprecyzujê. ¯adnych scen seksu, ¿adnych dwuznacznych rozmów.
Cytat:
Napisa³ Liv
Historia wg regulaminu to samo co niezale¿ne w±tki, które pó¼niej zbiegn± siê w jedno?
|
Historia w tym regulaminie zosta³a u¿yta jako synonim opowiadania/fotostory. To równie¿ u¶ci¶lê.
Cytat:
Napisa³ Liv
Kola¿e (te typowe i na zasadzie np. simka bêdzie my¶leæ o simie i w dymku nad jej g³ow± pojawi siê wcze¶niej zrobione w grze zdjêcie tego sima) s± dozwolone?
|
Tak, jedno i drugie jest dozwolone.
Cytat:
Napisa³ Liv
Jak mamy siê obchodziæ z wyrazami typu "i" (spójnik), "m.in." (skrót), "3" (liczba w zapisie numerycznym), Bielsko-Bia³a (rola my¶lnika)?
|
Wszystko to liczone jest jako s³owo.
Cytat:
Napisa³ Liv
Czy "tekst" to wg regulaminu "zawarto¶æ posta przed wys³aniem", a wiêc tak¿e linki do zdjêæ i znaczniki?
|
W tym 1000 s³ów nie zawieraj± siê linki do zdjêæ i znaczniki [img]
Cytat:
Napisa³ Liv
A modyfikacje s± OK?
|
Tak, s± ok.
Cytat:
Napisa³ Liv
Jak ten punkt odnosi siê do charakterystycznego stylu pisania i obróbki zdjêæ niektórych u¿ytkowników?
|
¯adnych jawnych naprowadzañ (jak w sytuacji ze Slendermanem). Zdajê sobie sprawê z charakterystycznego pisania, ale liczê, ¿e w tworzenie fotostory zaanga¿uje siê ca³a dru¿yna, co spowoduje, ¿e nie bêdzie to a¿ tak rozpoznawalne.
Cytat:
Napisa³ Liv
A 600x800? Wg regulaminu forum jest dozwolony.
|
Oczywi¶cie, zapomnia³am -.-
Cytat:
Napisa³ Liv
I jest totalnie dowolna?
|
Tak, ale mi³o by by³o jakby na zdjêciach wci±¿ by³o widaæ, ¿e to simy.
Cytat:
Napisa³ Liv
Uwaga jêzykowa...
To wyra¿enie powinno brzmieæ "pu¶æcie wodze fantazji" 
|
Poprawiê, dziêki.
A w³a¶nie jeszcze jedno! S³owo nie równa siê znak. Chodzi mi o to, jak kto¶ bêdzie liczyl s³owa w Wordzie. S³owo to wyraz.