Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 4 > The Sims 4: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 07.05.2014, 08:08   #11
Irbis

Reputacja: 14
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Włosy są moim zdaniem dużo lepsze niż w dwójce, a i tam jakoś nie przeszkadzały podczas gry. Zdecydowanie wolałam dwójkowe włosy od tych hełmów z trójki, więc i te podobają mi się bardziej niż z TS3
Co do rzęs, to wydaje mi się, że jest wyraźna różnica pomiędzy długością rzęs sima i simki. Pytanie tylko czy u simki to faktycznie rzęsy, czy po prostu makijaż?

anie wydaje mi się, że o czwórce już można powiedzieć wiele dobrego. Pomijając wygląd simów, który jak rozumiem Ci się nie podoba oraz grafikę, która również Ci się nie podoba, jest wiele opcji gry, na które warto zwrócić uwagę. Już sam kreator tworzenia sima zasługuje na pochwałę, bo w końcu będziemy mogli stworzyć sima jaki nam się tylko wymarzy, nie będą ograniczały nas suwaki
A co z opcjami trybu budowy? Dodawanie fundamentów do gotowego domu, regulowanie wysokości fundamentów, przestawianie całych pokoi, lepsze oświetlenie oraz różne rodzaje oświetlenia, różnorodna wysokość pięter, możliwość zbudowania poddasza itd....
No i wreszcie tryb życia: wielozadaniowość i naturalne poruszanie się simów, koniec z absurdalnymi przeszkodami, rodzinne posiłki itd....
Czy naprawdę nic z tego co wiemy już o TS4 nie zasługuje na Twoje dobre słowo?

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 19 (0 użytkownik(ów) i 19 gości)

Zasady Postowania